Aspirator cu sac Dirt Devil Rebel 74HFC pret si specificatii

     Curatenia este esentiala casa asa ca daca vechiul aspirator s-a stricat e cazul sa treci la altul nou si anume Dirt Devil Rebel 74HFC, un model cu o putere excelenta, perfect pentru curatenia de zi cu zi. Nu este un oarecare aspirator, produs in SUA acesta beneficiaza de o putere excelenta de aspirare si un design compact care il face sa ajunga cu usurinta chiar si in acele locuri mai greu accesibile.
     Impuritatile sunt retinute la interior in sacul de colectare de capacitate 2 litri. Instalat complet cu furtun si perie are o raza de actiune de pana la 9 metri in jurul sau.
     Consola de lucru este simplu de operat, detine buton retractare automata cablu electric, functie cu LED indicativ atunci cand trebuie curatat sacul si buton Power On/Off, un aparat care destinat pentru toate suprafetele uscate podele sau covor.
     Cu o putere de 700 W, aspirarea se va face rapid, fara a trebui sa insisti de prea multe ori in aceiasi locatie. Nu consuma nici foarte mult, este incadrat in clasa A de eficienta energetica.
      Sistemul de aspirare este asistat de un set de filtre praf care vor asigura ca acesta sa nu refuleze din nou in casa praful de la interior. Accesoriile care le primesti impreuna cu aspiratorul sunt reprezentate de mai multe perii: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie mica si medie.

Recomandare:

      Recomand tuturor aspiratorul Dirt Devil Rebel 74HFC, un dispozitiv bine realizat, solid, cu o putere de aspirare exceptionala, totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Zilele acestea, beneficiaza si de un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                            

       
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)