Laptop 2 in 1 ASUS TP501UB-DN021T pret si specificatii tehnice

       Laptopul 2 in 1 ASUS TP501UB-DN021T este perfect pentru cei care au nevoie in primul rand de performanta dar in acelasi timp si de un dispozitiv ultraportabil care sa incape cu usurinta in bagajul de calatorie sau in rucsacul de munca. Ofera un nivel sporit de confort in ceea ce priveste greutatea sa, aproximativ 2.2 Kg si are un profil subtire de numai 22.5 mm. Finisajul metalic superb ii da acestuia un aspect elegant, placut la atingere care va iesi remarcat imediat in multime.
      Designul sau aparte ii permite acestuia sa se transforma cu usurinta din laptop in tableta si invers.  Balamalele de prindere ecran ofera un unghi de vizualizare larg, in asa maniera incat tu sa poti pozitiona ecranul in pozitii destul de incomode pentru un laptop obisnuit.
      Tastatura asemenea unui laptop normal, ofera un spatiu suficient de mare intre butoane, astfel incat experienta tastarii sa fie una de calitate si sa ofere fluenta in timp. Este silentioasa, rigida si responsive atunci cand actionezi diverse comenzi de la ea. TouchPad-ul pozitionat in zona centrala ofera o suprafata potrivit de mare astfel incat sa nu te deranjeze in timpul lucrului, iar in acelasi timp sa fie accesibil usor.
       Display-ul de 15.6 inchi dotat cu caracteristica de tip touchscreen suporta rezolutii Full HD cu un numar de pixeli 1920 x 1080 pixeli. Acesta beneficiaza si de suportul panoului IPS pentru o saturatie mai buna a culorilor si un unghi de vizualizare bun atunci cand il privesti din lateral. Caracteristica anti-glare, ii impune laptopului un unghi bun de vizualizare si atunci cand lumina de afara este puternica, eliminand astfel efectul de lucire. 
       Puterea de calcul este data de procesorul Intel Core i7 6500U cu 2 nuclee, tactat la 2.5 GHz care poate urca chiar si la frecventa de 3.1 Ghz, atunci cand este necesar in modul Turbo Boost. La acesta se mai adauga memoria RAM de 4 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 1 Tb. Vine si cu sistem de operare inclus Windows Home 10 pe 64 de biti. 
       Placa video integrata Intel HD Graphics iti va permite rularea vizionarea filmelor de tip BluRay sau cele la rezolutii Full HD in timp real fara a avea probleme sa sacadeze imaginile. Pentru aplicatii care necesita performante video mai bune aceasta comuta pe placa video dedicata Nvidia GeForce 940M care beneficiaza de un share de memorie de 2 Gb. Nvidia Optimus optimizeaza consumul energetic in functie de necesitatile grafice operate de aplicatiile care ruleaza in background.
       La capitolul porturi, acesta beneficiaza de 3 iesiri USB, doua USB 3.0 si unul USB 2.0, o iesire pentru HDMI si internet RJ-45. Autonomia este unul dintre atuurile laptop-ului, care ajunge fara probleme la 6-7 ore de utilizare. Totusi tineti cont ca aceasta autonomie nu se obtine in jocuri si nici cu ecranul setat pe luminozitate maxima.

Recomandare:
      Laptopul 2 in 1 ASUS TP501UB-DN021T va fi alegerea perfacta daca esti in cautarea unui laptop usor de transportat disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Verifica pret actualizat

                          


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)