Ondulator automat BaByliss Curl Secret C1101E pret si specificatii tehnice

      Ondulatorul automat BaByliss Curl Secret C1101E este atat de usor de folosit, indemanatic si eficient pentru obtinerea unor bucle perfecte. Sistemul de prindere intern prinde suvita de par si o roteste inteligent la interior pentru a-i da forma dorita sub actiunea temperaturii. 
      BaByliss Curl Secret C1101E este un ondulator care beneficiaza de comenzi rapide care sunt indeplinite prin actionarea unor butoane laterale pozitionate pe manerul de sustinere. Il poti folosi fie pentru a-i oferi parului tau aspectul de cret sau in combinatii de coafuri mixte care sa utilizeze si bucle pentru anumite suvite.
      Aparatul dispune de 3 viteze, dar si de un reglaj electronic pentru temperatura. Sistemul de incalzire intern format din placi ceramice ofera o prindere perfecta iar in acelasi timp ofera protectie astfel incat parul tau sa nu fie deteriorat in timp. Elementul ceramic ridica temperatura pana la un maxim de 210 - 230 de grade.
      Deasemenea mecanismul cu pulbere ionica ofera parului tau aspectul de stralucire si catifelare, lucru care se va conserva pana la 2 zile. Functionarea este relativ simpla, odata prinsa suvita la interior, vei avea de asteptat intre 8-10 secunde dupa care vei fi atentionat sonor pentru eliberarea acesteia. De cand folosesc acest dispozitiv minunat pot sa spun ca vizitele la salonul de infrumusetare sunt absolut banale, expertul BaByliss Curl Secret C1101E fiind mai mult decat o placere de utilizat la orice eveniment important.

Recomandare:

      Ondulator automat BaByliss Curl Secret C1101E este tot ce mi-am dorit, un dispozitiv care sa raspunda rapid la nevoile de moment si sa ofere in acelasi timp un tratament pentru par asemanator ca atunci cand apelezi la serviziile unui salon de infrumusetare: Verifica oferta pret

     Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, saptamana aceasta beneficiaza de un discount semnificativ, pret pe care in consider un best buy al momentului: Verifica pret redus
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)