Ochelari realitate virtuala Samsung Gear VR R323 pret si specificatii tehnice

      Incet incet tehnologia VR capata o cota de piata din ce in ce mai mare deoarece multi dintre utilizatori doresc sa experimenteze o noua dimensiune a luminii, in jocuri video sau alte aplicatii specializate in aceas lucru. 
     Noii ochelari realitate virtuala Samsung Gear VR R323 sunt accesoriul ideal in acest caz, perfect optimizati pentrua  oferi confort si o imagine cat mai ampla a noii lumii care se deschide in fata ta, caracteristica realitatii virtuale.
      Ochelarii sunt compatibili cu urmatoarele telefoane: Note 5, S6 Edge, S6 Edge Plus, S7, S7 Edge. Banda de prindere fixeaza foarte bine telefonul pe ochelari alaturi de care se ataseaza elementul de siguranta astfel incat fixarea sa confere siguranta in timpul utilizarii, iar telefonul sa nu cada.
      Si din perspectiva utilizatorului, acestia ofera setari de imagine exacte, care fac referire la focalizare, apropierea lentilelor dar si fixarea ochelarilor pe cap astfel incat sa ofere o pozitie cat mai comoda. Gear VR sunt unii dintre cei mai reusiti ochelari realitate virtuala de pe piata, alegerea fiind una mai mult decat inspirata.

Recomandare:

       Sunt o alegere perfecta pentru orice gamer inrait sau iubitor de SI-FI, un gadget cum rar mi-a fost dat sa vad pana acum: Verifica oferta pret

       Ii poti achizitiona zilele acestea avand si o mica reducere de pret, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret actualizat


 
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)