Asus Zenfone 3 Max pret si specificatii tehnice

       Asus Zenfone 3 MAx este un telefon cu adevarat spectaculos, care se incadreaza intr-un buget relativ nu foarte mare, perfect pentru cei care isi doresc performanta de la smatphone dar in acelasi timp sa impresioneze si la capitolul design Acesta continua cu succes seria Zenfone, lansata anul trecut, care aducea pe piata romaneasca primul device cu 4 Gb de RAM, o noutate la acel moment, totul la un pret accesibil.
       Noua serie Zenfone 3 pastreaza in proportii aceleasi caracteristici, pretul fiind la fel de accesibil ca in cazul modelelor anterioare. Un telefon care arata bine ca aspect, as zice din categoria premium, care beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate dar si performante pe masura.
        Asus Zen 3 este bine dotat si la nivel de securitate si acces la date, astfel ca pe spatele acestuia identificam si un senzor de amprente, care poate fi configurat dupa bunul plac astfel incat accesul la date sa fie restrictionat.
       Display-ul IPS de 5.2 inchi suporta rezolutii HD (1280 x 720 pixeli) cu o densitate pixeli de 282 ppi. Raspunsul la comenzi este unul rapid, nu are lag, iar culorile exprima o nuanta placuta, apropiata de realitatea cotidiana. 
       Peformantele tehnice sunt asigurate de urmatoarele componente la interior: un procesor Quad Core MediaTek MT6737M tactat la frecventa de 1.2 Ghz, beneficiaza de 2 Gb memorie RAM, un spatiu de stocare de 16 Gb extensibili pana la 256 Gb iar procesorul grafic este reprezentat de Mali T720.
       Camera foto principala are un senzor de 13 MP si este dotata cu blitz si are caracteristica autofocus in timp ce cea frontala are un senzor de 5 MP. Poti filma la o rezolutie Full HD cu 30 fps.
       Este un smartphone care se va descurca de minune in jocuri video, aplicatii pentru filme si seriale online sau in navigarea online si retele sociale. In acest lucru vine in ajutor si ecranul mare, de 5.2 inchi.
       Asus Zenfone 3 Max este si un veritabil Dual-SIM, accepta doua cartele SIM in acelasi timp, unul dintre slot-uri avand si functie de cititor card de memorie in cazul in care ai nevoie de extra spatiu de stocare (pana la 256 Gb). Imi place acest lucru mai ales ca poti face o multime de poze pe care sa le stochezi pe telefon. Deasemenea impreuna cu telefonul primesti acces si la un cont Google Drive cu valabilitate un an de 100 Gb, stocare in cloud. Sistemul de operare instalat pe acesta este Android 6.0 Marshmallow usor costumizat cu o interfata ZEN UI.
      La capitolul conectivitate acesta suporta acces date in internet prin Wi-Fi, partajare fisiere prin bluetooth, radio FM, Glonass, A-GPS, are un port microUSB si iesire jack de 3.5. 
      Bateria de capacitate mare este atat de puternica incat ofera posibilitatea de a incarca si un alt disozitiv la acesta prin portul de microUSB. Aceasta are o capacitate de 4130 mAh si are o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare la maxim, navigare online si jocuri.

Recomandare:

    Este o alegere interesanta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, care beneficiaza de tehnologii noi ale anului 2016, capabil sa ruleze orice aplicatie, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    Pretul este unul corect, iar daca il prinzi si la reducere de pret, este oferta care nu merita ratata: Verifica pret redus


 

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)