Acumulator extern Xiaomi 16000 mAh perfect pentru alimentarea dispozitivelor portabile

      Xiaomi desi este un brand care vine de prin partile estice, este poate cea mai buna alegere in materie de acumulatoare externe, asta daca iti doresti un dispozitiv de stocare energie de capacitate mare - aprox. 16000 mAh care sa puncteze si la aspectul design. 
      Este exact ceea ce imi trebuia, un dispozitiv pe care sa ma bazez atunci cand calatoresc mult si nu am acces constant la o priza de alimentare. Arata foarte bine si la exterior, are o carcasa metalica mata care rezista la zgarieturi si nu permite ca amprentele sa ramana pe el.
      Testat pe un telefon cu o baterie de 3100 mAh am reusit sa ii fac acestuia pana la 5 incarcari complete, si inca mai mergea dar pe modul avarie. Incarcarea completa a bateriei dureaza cam 16 ore, dar odata incarcat efectul este garantat ca va functiona pana la 5 incarcari minim complete. Poate da curent si la doua telefoane in acelasi timp, acesta fiind dotat cu doua capete de alimentare. Deasemenea permite incarcarea telefonului chiar si atunci cand se afla in stadiul de incarcare la priza.
      Este o jucarie de care nu ma dezlipesc, in masina, atunci cand plec la munte sau in camping cu cortul, va avea intotdeauna un loc rezervat in rucsacul de calatorie.

Recomandare:

     Este o solutie usoara, confortabila, care e bine sa o ai la indemana daca vrei sa nu te afli in pana de baterie atunci cand nu vei avea acces la priza: Verifica oferta pret

     Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri online: Verifica pret actualizat in oferta

                         
                                     

     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)