Laptop ASUS N751JK-T7085P pret si specificatii tehnice

       Toata creativitatea designerilor de la Asus dar si cele mai noi dispozitive hardware se intalnesc impreuna si insumeaza cel mai nou laptop de la Asus, ASUS N751JK-T7085P, un dispozitiv portabil perfect pentru impatimitii de gaming si nu numai.
      ASUS N751JK-T7085P uimeste si prin calitatea materialelor, un lucru esential in filosofia celor de la Asus, un model full aluminiu, bine finisat care va oferi o rezistenta sporita la zgarieturi, socuri tehnice sau praf. Finisajul metalic cu un model stilizat in zona difuzoarelor nu este doar elegant, ajutand in acelasi timp la imbunatatirea calitatii audio. Profilul ultra-subtire de doar 32 mm ofera un stil atragator, modern si o portabilitate de exceptie.
      Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor, la indemana cu un spatiu suficient de mare intre butoane astfel incat sa ofere o precizie foarte buna la tastare. Pentru o utilizare cat mai facila aceasta este dotata si cu sistem de iluminare pentru a putea fi folosita in lucru si pe timp de noapte. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente. Touchpad-ul cu control multi-touch pentru gesturi accepta diverse functii de derulare, scrull, pinch si zoom in si zoom out.
       Display-ul IPS de buna calitate masoara in diagonala 17.3 inchi si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Acesta este acoperit cu un strat anti-glare care limiteaza astfel efectul de stralucire. 
       Laptopul este echipat cu un sistem audio de foarte buna calitate ce incorporeaza tehnologia ICEpower care ofera un sunet deosebit de clar, cu o gama extinsa de medii de presetare. Deasemenea subwooferul extern iti permite sa te bucuri de un bass puternic si profund atunci cand asculti muzica preferata.
        Laptop-ul ASUS N751JK-T7085P  foloseste un procesor cu 4 nuclee Intel Core i7 4710HQ tactat la o frecventa de 2.5 Ghz ce poate urca chiar si la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 8 Gb este mai mult decat suficienta in ceea ce priveste ajutorul pe care il primeste utilizatorul pentru lucrul in aplicatiile sub Windows cat si pe partea de gaming. Doar un slot de memorie din cele doua disponibile este ocupat astfel ca in vederea unui viitor upgrade mai suporta inca o placuta de 8 Gb pentru un total de 16 Gb. Spatiul de stocare este reprezentat de HDD-ul de 1 Tb suficient de mare pentru a stoca o multitudine de date la o viteza de 7200 rpm. 
        Cat despre placa video dedicata Nvidia GeForce GTX 850M putem vorbi ca fiind una dintre cele mai bune disponibile pentru un dispozitiv de tip laptop. Aceasta are un share de memorie de pana la 4 Gb si beneficiaza de mai multe tehnologii de procesare video: Nvidia ShadowPlay, GPU Boost, Nvidia Optimus, Cuda etc. Este ideala pentru impatimitii de jocuri video, reusind sa ruleze la capacitate maxima cele mai noi jocuri video aparute pe piata
        Pe partea de conectivitate acesta intruneste maximul necesar si anume este dotat cu 4 porturi USB 3.0. Gasim deasemenea o iesire LAN, un port HDMI, si conectori VGA pentru monitorul extern sau videoproiector. Pe partea dreapta gasim si un DVD Writer si nimic mai mult. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. Sistemul de operare cu care vine preinstalat este Windows 8.1.
      In testele realizate a reiesit faptul ca acesta are o autonomie pe baterie de pana la 5 ore si 30 de minute, lucru destul de imbucurator daca iti doresti un dispozitiv portabil de calitate. 

Recomandare:

        Laptopul ASUS N751JK-T7085P este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna gaming la un pret decent: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                                


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)