Fier de calcat Tefal AquaSpeed FV5335 pret si specificatii tehnice

       Fierul de calcat Tefal AquaSpeed FV5335 este o alegere inspirata daca iti doresti un dispozitiv de calcat cu abur performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret accesibil. 
       Fie ca vrei sa iti calci tricourile, camasa sau pantalonii, mereu te-ai lovit de problema cutelor greu de scos si de multe ori trebuia sa insisti de mai multe ori in acelasi loc ca acestea sa dispara. Uita de toate aceste lucruri deoarece Tefal AquaSpeed FV5335 este un fier de calcat eficient care calca usor si rapid sub actiunea aburilor. Cantareste aproximativ 1 Kg, arata foarte bine ca design , este modern si eficient atunci cand il pui la treaba. Materialele folosite in constructia acestuia sunt unele de buna calitate si aici vorbim de lastic rezistent termic de culoare alb/albastru deschis cu maner solid pentru o manevrare facila.
       Elementul cheie din tot acest tablou il reprezinta talpa Ultragliss Diffusion care prezinta o aderenta destul de buna, aceasta alunecand rapid pe suprafetele ce urmeaza a fi calcate garantand astfel un efort minim din partea celui care il foloseste. Aparatul calca cu ajutorul aburului generat de dispozitivul rezistiv de 2400 W. 
       Capacitatea rezervorului este de 0.3 litri iar jetul de abur asigurat functionarii acestuia are un debit de pana la 130 de g/min.
       In modul de functionare Eco acesta foloseste mai putina energie electrica in timpul functionarii, la anumite intervale de timp daca nu este utilizat devenind inactiv.
       Sistemul automat de intretinere este dotat cu functie anti-calcar dar si functie autocuratare, care elimina sub actiunea temperaturii si a aburului depunerile de calcar de pe talpa si din instalatia interioara.

Recomandare:
          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret
         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus 

                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)