Periuta de dinti electrica Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43 pret si specificatii tehnice

       Curatenia dintilor ar trebui sa fie luata mereu in calcul indiferent daca avem timp liber sau nu deoarece astfel nu vom ajunge des pe la dentist. Deasemenea in tot acest proces de curatire un rol important in are si periuta de dinti.
       Folosirea unei periute inadecvate poate sa lezeze gingia sau sa nu ajunga sa curete acele zone mai greu accesibile. De aceea pentru a fi sigur ca nu vei avea probleme din acest punct de vedere iti recomand periuta de dinti electrica Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43, un dispozitiv automat performant eficient pentru mentinerea igienei orale.
       Aceasta periuta electrica foloseste tehnologia de periaj cu pulsatii sonice care consta intr-o combinatie de miscari de inalta frecventa si amplitudine a periilor din capul de periere. Aceasta poate atinge un numar pana la 31.000 de pulsatii pe minut pentru o curatare eficienta asa cum si medicii dentisti recomanda. Conform masurarilor celor de la Philips aceasta este atestata ca fiind un instrument perfect pentru curatarea dintilor reusind astfel sa elimine de pana la 7 ori mai multa placa bacteriana din zonele greu accesibile decat o periuta de dinti manuala.
        Este eficienta si inc azul celor care au probleme cu dintii din punct de vedere al albului imaculat reusind sa ii albeasta cu 2 nuante in numai doua saptamani de utilizare constanta.
        Fiecare program de curatare este atent controlat de cronometrul inclus te te anunta sub forma unui beep lung de faptul ca ai folosit-o 30 de secunde constant in acelasi loc.
        Are inclus un acumolator pe baza de Lithium care ii va asigura o autonomie de folosire de pana la 2-3 ore. Manerul este compus dintr-un sistem incorporat ce ofera reincarcare imediata pentru acumulatorii interni si geanta pentru transport. 

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti o solutie eficienta pentru a-ti albii dintii si a-i mentine curati si sanatosi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

           Il poti achizitiona zilele acestea mult mai ieftin, avand o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                         
                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)