Epilator Rowenta IPL EP9600 pret si specificatii tehnice

       Epilatorul Rowenta IPL EP9600 este special conceput pentru a utiliza tehnologia pulsatiilor prin lumina intalnita deobicei in cadrul saloanelor de infrumusetare cu ajutorul careia vei putea indeparta firele de par inestetice eficient fara durere.
       Pulsatiile de lumina vor arde in timp radacinile ajungand ca in unele locuri sa nu mai creasca deloc chiar dupa 2-3 sedinte de utilizare. In zonele sensibile vor fi necesare mai multe sedinte pentru ca parul nedorit sa dispara complet. 
       Pentru o epilare eficienta este nevoie sa-l aplici asupra zonei in care doresti sa arzi radacinile, sa astepti ca indicatorul luminos sa devina colorat si apoi sa actionezi pulsatia dar doar in momentul cand acel indicator devine roz intermitent pentru un efect . Este foarte usor de utilizat iar dupa prima sedinta totul va deveni o formalitate. 
       Capul cu fascicul luminos ofera flexibilitate in utilizare, acesta fiind destul de precis si usor de utilizat chiar si in zonele mai greu accesibile. Fasciculul luminos este destul de performant si poate fi folosit pentru o perioada destul de indelungata in limita celor 150.000 de pulsatii. 
       Pielea este protejata datorita filtrului cu UV care actioneaza eficient in cazul persoanelor cu o piele mai sensibila. Detectorul pentru contact cu pielea blocheaza pulsul de lumina atunci cand dispozitivul nu este in contact cu pielea, economisind astfel pulsatiile.

Recomandare:

       In conculuzie, Rowenta IPL EP9600 este un dispozitiv de luat in seama daca vrei sa obtii rezultate excelente si este o alternativa perfecta la epilarea definitiva in saloanele specializate, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin de atat, avand o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                            

        

     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)