Fier de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9650 pret si specificatii tehnice

       Fierul de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9650 este o alegere inspirata daca iti doresti un dispozitiv de calcat performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret accesibil. Un fier de calcat de calitate cu functii utile te poate ajuta sa calci mult mai repede şi mai usor hainele dupa ce le-ai spalat. 
        Pentru mulţi dintre noi, calcarea tricourilor, a camasilor sau a pantalonilor este una dintre cele mai neplacute activitati casnice, insa in acelasi timp este una necesara. 
        Modelul Tefal Ultimate Anti-Calc FV9650 are o greutate de 2 Kg, si este dotat cu o talpa avand o geometrie triunghiulara, asigurand astfel o buna stabilitate. Acesta se prezinta inca din start ca una dintre cele mai bune solutii de pe piata. 
        Arata bine si ce design, are un aspect modern, de culoare alb/visiniu si este prevazut si cu un maner din plastic cu insertie de cauciuc pentru o mai buna priza la manevrat.
       Aparatul calca cu ajutorul aburului, generat de un dispozitiv rezistiv de 2600 W ce produce energia necesara functionari fierului de calcat. Modelul este echipat cu talpa Autoclean care este acoperita cu un strat de Paladiu cu actiune catalitica. Urmele murdare de pe talpa se datoreaza acumularii particulelor solide. Sub actiunea temperaturii are loc un proces catalitic: particulele solide astfel sunt indepartate de aburului fierbinte.
       Rezervorul de apa are o capacitate de 0.32 l iar jetul de abur reglabil in intensitate poate atinge un debit de pana la 210 g/min. 
        Fierul de calcat are s functie de oprire automata, aceasta se inchide automat in aproximativ 30 de secunde atunci cand este lasat nemiscat in pozitie orizontala pentru a preveni arderea tesaturii. Lasat in pozitie verticala oprirea automata a acestuia are loc abia dupa 10 minute.

Recomandare:
          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret
         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                             


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)