Masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E pret si specificatii tehnice

        Solutiile moderne din ziua de astazi fac ca totul sa devina din ce in ce mai automatizat. La fel fiind vorba si in cazul masinilor de spalat vase care tiind sa fie din ce in ce mai prezente in casele romanilor. Daca nu ti-ai achizitionat deja una e cazul sa stii ca cei de la Bosh exceleleaza si in acest domeniu iar in acest caz iti recomand modelul Bosch SMS88TI03E.
        Si astfel problema timpului liber e ca si rezolvata. Nici nu iti imaginezi cat timp pierdeai la bucatarie spaland vasele iar in cazul in care veneau si oaspeti timpul de lucru aproape ca se dubla.
        Masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E arata foarte bine si ca design, acesta avand un aspect modern demn de un electocasnic din categoria premium. Materialele folosite la constructia ei sunt unele de cea mai buna calitate fapt ceea ce atesta ca avem de-a face cu un produs fiabil in timp. Aceasta nu ocupa nici foarte mult spatiu, dimensiunile acesteia fiind limitate la urmatoarele valori: 84.5 x 60 x 60 cm. 
         Masina de spalat vase Bosch SMS88TI03E are o capacitate de incarcare pana la 13 seturi de vase pentru care sunt disponibile un numar de 8 programe care pot fi folosite setand 4 nivele de temperatura.
         Programele disponibile pentru acest model acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv si anume: intensiv - program recomandat in cazul vaselor cu murdarie greu de scos, Bio Eco - spalare cu un consum redus de energie electrica, prespalare, program rapid, auto si Hygiene Plus - spala vasele din interior la temperaturi net superioare asigurand o curatare bacteriana eficienta. Timerul asociat fiecarui program va indica de fiecare data timpul ramas pana la finalizarea completa a programului de spalat.
         Interesant este si faptul ca masina de spalat vase este prevazuta la interior cu un sistem senzorial avansat Aqua Sensor care ajusteaza cantitatea de apa la nivelul de murdarie detectat pe vasele ce urmeaza a fi spalate. Astfel consumul de apa va fi limitat la cerintele de moment.
        Deasemenea cu functia senzoriala LoadSensor greutatea incarcaturii va fi detectata de un senzor de viteza de rotatie care va adapta consumul de apa la cantitatea de vase din interior. Vei putea spala si in cantitati mai mici cu un consum redus.
         Masina de spalat este eficienta si din punct de vedere al consumului energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+++, inregistrand anual 211 kW si doar 2100 litri de apa. 
         Cu programul spalare intarziata vei putea planifica din timp modul in care masina de spalat va functiona si orele de lucru. Interiorul masinii de spalat este foarte bine organizat acesta fiind impartit pe zone special create pentru depozitarea vaselor din categoria tigai sau vase cu murdarie greu de scos sau zone pentru furculite linguri sau elemente din ceramica si portelan: pahare, cesti, cani etc.
        Aceasta sta bine si la capitolul elemente de siguranta fiind dotata cu sistem de protectie copii mici - blocheaza panoul de comanda si usa de acces interior, protectie impotriva inundatiilor, Dossage Assist - asistare automata mod de dozare detergent, sistem protectie pahare, element de siguranta temperatura interioara si filtru autocuratare.
        Nu vei avea probleme nici din pricina zgomotului produs in timpul functonarii acesteia deoarece avem de-a face cu un dispozitiv silentios (nivel zgomot 44 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          La achizitionarea acesteia primesti gratuit un set de 6 pahare si o cutie de detergent Finish. Detalii promotie aici


                 
                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)