ASUS ROG GX700VO-GC009T laptop gaming dotat cu sistem de racire pe baza de lichid

        Laptopul ASUS ROG GX700VO-GC009T detine suprematia in ceea ce priveste sistemul de racire avansat care realizeaza o racire controlata pe baza de lichid pentru o eficienta extraordinara atunci cand vorbim de componente ce ajung la temperaturi foarte mari in timpul rularii aplicatiilor. A fost special proiectat pentru a oferi portabilitatea unui laptop gaming ce poate concura lejer cu cele mai performante sisteme desktop din aceiasi categorie. 
        Intreg modulul de racire poate fi detasabil pentru a fi folosit doar atunci cand il folosesti pentru operatiuni de overclocking extrem. Atunci cand unitatea de racire cu lichid este atasata sistemului poti accelera placa video sa urce la un nivel extrem asemanator cu cel al unui desktop veritabil.
         Carcasa fabricata din aluminiu si plastic este foarte bine realizata din punct de vedere al finisajelor, materialele folosite fiind unele de cea mai buna calitate din categoria premium. Aspectul veritabil de battle station va fi cu siguranta remarcat in cercul tau de prieteni si va inspira teama in confruntarile online.
         Tastatura dispune de sistem de iluminare cu LED-uri de culoare rosie si este perfect optimizata pentru o utilizare de lunga durata oferind acces rapid la tastele de interes WASD. Exista si un set de taste costumizabile cu actiuni specifice din jocul preferat pentru a atinge performante in miscare si optimizare comenzi multiple. TouchPad-ul de dimensiuni generoase cu suport multitouch raspunde foarte bine la comenzi fiind un aliat perfect in toate actiunile intreprinse.
         Display-ul IPS are diagonala de 17.3 inchi si suporta rezolutii Full HD. Indiferent de unghiul din care vei privi display-ul vei primi aceleasi imagini, iar daca doresti sa te joci sau sa lucrezi in aer liber, o poti face fara probleme, ecranul fiind prevazut cu strat anti-glare. Sunetul de pe acest laptop este incredibil de bun asta datorat tehnologiilor audio de inalta clasa SonicMaster si ROG Audio Wizard. 
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i7 6820HK cu 4 nuclee tactat la o frecventa de 2.7 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.6 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 32 Gb ocupa doar 3 sloturi din cele 4 existente existand posibilitatea pe viitor de upgradare a acesteia pana la 64 Gb. Placa video dedicata de 8 Gb Nvidia GeForce GTX 980M va permite rularea in bune conditii a celor mai noi jocuri aparute pe piata (rezolutie 4K). Pentru o incarcare mult mai rapida a sistemului de operare si cateva aplicatii la alegere pe care le doresti sa le ai la indemana acesta a fost dotat si cu doua MSSD-uri ultrarapide de 512 Gb (2 x 256 Gb). Acesta utilizeaza cea mai noua tehnologie SSD NVME care iti ofera o viteza superioara atat pentru citire sau scriere.
         La nivel software acesta vine integrat cu un Gaming Center care ofera acces rapid la informatii de sistem, setari taste rapide si ajustari audio video. Sistemul de operare inclus este Windows 10 pe 64 de biti.
          Acesta este bine dotat si din punct de vedere al posibilitatilor de conectare cu alte dispozitive prin diverse porturi: suporta wireless 802.11ac, Wi-Fi 10/100/1000, transfer fisiere prin bluetooth, port HDMI, iesire audio si microfon, Thuderbolt si 3 porturi USB 3.0.  
         Acumulatorul de 6 celule pare a fi piesa de rezistenta in acest angrenaj oferind o autonomie de pana la 3 ore in conditii de solicitate hardware la maxim.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi oferta pret
        Alte specificatii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor le puteti citi si pe pagina produsului aici
       Toata seria ROG – Republic of Gamers este disponibila aici
                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)