Samsung Galaxy S7 Edge pret si specificatii tehnice

         Samsung Galaxy S7 Edge este disponibil inca din ziua lansarii si in oferta celor de la eMag la un pret destul de bun chiar apropiat de cel al seriei precedente S6 Edge: Vezi oferta
         Din punct de vedere al designului singura diferenta remarcabila a lui S7 Edge este constituita de obiectivul camerei foto principale care nu mai iese foarte mult in evidenta fiind astfel mai bine protejata atunci cand il vei aseza pe suprafete plate. 
         Nici sub aspect greutate nu difera foarte mult de generatia precedenta, aceasta cantarind 157 de grame fiind caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 72.6 x 150.9 x 7.7 mm. Materialele folosite la fabricarea acestuia includ aluminiu si geam rezistent la zgarieturi Gorilla Glass 5.
         Cei de la Samsung au lucrat intens pe parte de protectie, acest nou model fiind certificat IP68, rezistent la apa si praf, putand fi folosit sub apa pana la adancimi de 1.5 metri timp de 30 de minute. 
         Display-ul desi pare acelasi Super AMOLED curbat pe ambele parti a fost imbunatatit semnificativ la capitolul consistenta culori, acesta fiind mult mai luminos iar culorile mult mai vii. Display-ul masoara in diagonala 5.5 inchi si suporta rezolutii QHD cu o densitate de 534 ppi. 
         Daca pana acum marginile afisau doar un rand de aplicatii, noul soft de pe Samsung Galaxy S7 a fost optimizat astfel incat sa afiseze doua randuri de aplicatii. Am inteles ca noul soft urmeaza a fi implementat si pe seria S6 in curand printr-un update.
         Butonul fizic Home de la baza ecranului ascunde si un cititor de amprenta.
         Cei de la Samsung sustin ca noile telefoane Galaxy S7 sunt cu 30.4% mai performante fata de Galaxy S6, sistemul de racire fiind si el imbunatatit pentru a permite rularea indelungata a jocurilor video solicitante.
         La capitolul performante hardware regasim urmatoarele componente: un procesor Octa-Core Exynos 8890, accelerator grafic Mali-T880 MP12, 4 GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare preinstalat. Sistemul de operare nativ este Android Marshmallow 6.0.
        Camera foto a fost supusa si ea modificarilor de riguare si avem acum pe spate un senzor de 12 MP care a fost adaptat conditiilor de iluminare mai scazute avand totodata si o viteza de focalizare cu 30% mai mare fata de generatia precedenta. Camera frontala este de 5 MP. 
        Acumulatorul de capacitate 3500 mAh beneficiaza de reincarcare rapida prin functia Quick Charge.

Recomandare:

        Este dupa parerea mea unul dintre cele mai frumoase telefoane disponibile la ora actuala pe piata, performant iar o astfel de investitie merita toti banii: Verifica oferta pret

        Primele modele precomadate beneficiaza de oferta telefon + ochelari Gear VR gratuiti: Verifica disponibilitate stoc




       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)