Samsung Galaxy A7 (2016) in oferta celor la eMag

         Incepand de luna aceasta este disponibil pentru comanda varianta imbunatatita a lui Samsung Galaxy A7 versiunea 2016 prin intermediul celor de la eMag, un smartphone de clasa high-end ce vine cu imbunatatiri atat din punct de vedere hardware cat si estetic.  
         Noul Samsung Galaxy A7 este astfel construit dintr-o carcasa din metal, este subtire si are ambele fete acoperite cu geam rezistent Gorilla Glass 4. Device-ul in mod clar este inspirat dupa seria S6 care a avut mare succes la public.
         Este o mare diferenta intre modelul 2016 si varianta de anul trecut. Pentru un utilizator normal care isi doreste un smartphone aratos, performant si accesibil consider ca noul model este o varianta de luat in seama.
         Aceasta vine si cu suport Dual SIM, este compatibil cu retele 4G LTE si ruleaza cu succes sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop.
         Display-ul este un Super Amoled capacitiv ce masoara in diagonala 5.5 inchi, dimensiunea ideala pentru jocuri, filme online sau navigare internet. Acesta suporta rezolutii Full HD si ofera o densitate de aproximativ 401 pixeli per inchi.
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Octa Core tactat la frecventa de 1.6 Ghz, memoria RAM de 3 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb extensibil prin atasarea unui card microSD (maxim 128 Gb). Este un veritabil gadget care va da satisfactie atunci cand il vei folosi sa te joci cele mai noi jocuri aparute pe piata fara a avea probleme de ordin tehnic.
         Camera foto principala are un senzor de 13 MP si este dotata cu functii speciale cum ar fi autofocus, detectie fata panorama etc. Camera foto de pe fata are un senzor de 5 MP.
         Sta bine si din punct de vedere al conectivitatii suportand retele internet prin Wi-Fi, GPS si transfer fisiere prin bluetooth. 
        Acumulatorul de capacitate mare 3300 mAh iti va oferi o autonomie de functionare de pana la 24 de ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)