Laptop HP Pavilion 15-AB002NQ pret si specificatii tehnice

        HP Pavilion 15-AB002NQ este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui laptop echilibrat din punct de vedere al dotarilor tehnice disponibil la un pret rezonabil in magazinele de specialitate. Cei de la HP au stiut mereu cum sa isi motiveze simpatizantii acestei marci cu produse de calitate, fiabile in timp cu un aspect modern dat de finisajele bine realizate.
        Desi filozofia celor de la HP se bazeaza in mare parte pe crearea de laptopuri care sa corespunda cerintelor de birou, noul HP Pavilion 15-AB002NQ poate avea utilizari din cele mai variate atat in gaming, editare foto/video sau simpla utilizare. Plasticul de calitate din care este construit arata foarte bine putand fi confundat de la distanta cu aluminiu.
        Tastatura ofera acces rapid la taste si raspunde bine la comenzi fiind perfecta pentru cei care vor folosi laptopul intens la tehnoredactare. ClickPad-ul mare cu suport multi-gesture este responsive si nu incurca deloc la tastare.
        Display-ul de dimensiuni standard 15.6 inchi suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Bright View HD va amplifica luminozitatea imaginilor pentru a fi vizibile in fata efectului de stralucire al ecranului. Interesant este si faptul ca acesta vine dotat cu un sistem audio premium marca BeatsAudio format din doua difuzoare stereo care genereaza un sunet puternic, clar si fara distorsiuni.
        Puterea de calcul este data de procesorul Intel Core i5 5200U tactat la o frecventa de 2.2 Ghz ce poate urca pana la 2.7 Ghz in modul Turbo Boost , memoria RAM de 8 Gb si spatiul de stocare de 1 Tb pe un HDD cu 5200 rpm. Desi vine dotat cu o placa video dedicata, unitatea grafica Intel HD Graphics va fi cea care va fi cel mai des solicitata atunci cand nu sunt necesare resurse video extraordinare.
         Exceleaza si la capitolul performante video prin prezenta placii video dedicate Nvidia GeForce GTX 940M cu tehnologie Nvidia Cuda. Aceasta are rolul de a activa placa video doar atunci cand este strict necesar pentru a conserva astfel resursele de energie din baterie. Astfel vei avea ocazia sa experimentezi jocuri de rezolutie superioara la 1080p setate la detalii maxime fara a avea probleme de ordin tehnic.
         Acumulatorul de capacitate 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie de lucru de 4-5 ore in conditii de utilizare medie, folosire in aplicatii office sau navigare internet. In gaming resursele bateriei scad considerabil spre 2 ore maxim.
          Pe partea de conexiuni vine dotat 2 porturi iesire USB 3.0 si altul USB 2.0, iesire digitala HDMI si analogica VGA, suporta transfer de fisiere prin bluetooth 4.0, date internet prin LAN si Wi-Fi. Langa iesirea de Jack exista si un suport cititor card, iar in partea de sus a ecranului este prezenta si o camera Web cu suport pentru microfon incorporat foarte utila in sesiunile de gaming sau in conversatiile cu prietenii de pe Skype.

Recomandare:

        Laptopul HP Pavilion 15-AB002NQ este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna gaming sau editare foto/video: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret actualizat


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)