Aspirator cu sac Electrolux EEQ20 pret si specificatii tehnice

       Un aparat de aspirare eficient se cunoaste la casa omului deoarece curatenia este terminata mult mai repede nemaifiind nevoie sa insisti de mai multe ori in acelasi loc pentru ca murdaria sa dispara. Aspirator cu sac Electrolux EEQ20 este o alegere inspirata daca vrei sa iti inlocuiesti vechiul aspirator cu un model performant care sa posede o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil.
       Arata foarte bine si ca aspect, este construit din materiale de calitate care ii confera acestuia o fiabilitate de lunga durata. Pentru o manevrabilitate mai buna acesta este prevazut si cu doua roti mari.
       In teste acesta a dat dovada de eficienta la aspirare datorita puterii destul de bune. Acesta are o putere de aproximativ 1400 W iar sacul de colectare murdarie destul de voluminos are o capacitate de pana la 3 litri.
       Panoul de comanda este dotat cu buton special pentru retractare cablu alimentare automat. Cablul de alimentare are o lungime de 4.5 metri iar intreaga raza de actiune a aspiratorului este de aproximativ 7.5 metri. 
       In conculuzie acesta arata foarte bine si functioneaza foarte bine conform cu asteptarile mele. Pentru mine aspiratorul Electrolux reprezinta metoda perfecta de a face curatenie prin casa, cu ajutorul caruia pot patrunde chiar si in spatiile mai greu accesibile cum ar fi: pe sub mese, sub canapea, in spatele sifonierului sau colturile plafonului. Binenteles ca lucrurile acestea nu ar fi posibile fara accesoriile pe care le primesti odata cu achizitionarea aspiratorului printre care: perie podele dure, perie spatii inguste, perie mica, perie pentru covor si parchet.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)