Masina de spalat rufe Bosch WAN24261BY pret si specificatii tehnice

      Calitatea produselor germane Bosh scot de fiecare data in evidenta ideea de lucru bine facut ce respecta cele mai inalte standarde pentru a te ajuta sa iti duci la bun sfarsit treburile casei cu un consum minim de resurse. Masina de spalat germana Bosch WAN24261BY este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv electrocasnic de ultima generatie capabil sa iti ofere cele mai bune rezultate fara prea mult efort. 
       Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, materialele din care a fost construita fiind unele de foarte buna calitate rezistente la uzura in timp. Foloseste cele mai noi tehnologii din domeniu, toate detaliile legate de functionarea acesteia fiind expuse prin intermediul display-ului LCD prezent pe panoul central. 
       Selectarea programelor, al timpului de lucru sau nivelul de rotatie la centrifugare va fi posibil folosind modul interactiv de control cu ajutorul tastelor de tip TouchScreen.
      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate 7 Kg cu o viteza de centrifugare de 1200 rpm, suficient de mare pentru a oferi o eficienta la spalare buna. Designul AntiVbrant este special conceput astfel incat silentiozitatea sa fie litera de lege iar spatiul ocupat de aceasta sa fie unul nu foarte mare: 84.8 x 59.8 x 55 cm.
      Motorul ce pune in functiune tot angrenajul este deasemenea unul silentios si are la baza functia de EcoDrive ce se remarca prin consum energetic redus si performante. remarcabile. Astfel masina de spalat a fost incadrata de specialisti in clasa energetica A+++ cu un consum foarte redus de energie 0.85 kWh in program standard si un consum mediu anual de apa de 9020 litri.
      Accesul la interior se face frontal unde rufele vor fi spalate folosind sistemul 3D AquaTronic care promite performante mult mai bune la spalare datorita miscarilor controlate ale cuvei la 360 de grade.
      Programele de spalat 15 la numar reusesc să acopere o gamă largă de necesitati printre care:Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare  Manuală, Super Eco, Baby Care, Culori Închise, programare Întarziată, ( permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore). In cazul in vei spalat camasi sau tricouri din bumbac, specialisti recomanda folosirea programului de spalare antisifonare care impiedica formarea cutelor greu de scos atunci cand va trebui sa calci rufele.
      Senzorul de greutate instalat in interiorul cuvei va calcula de fiecare data marimea incarcaturi si va optimiza timpul si cantitatea de detergent consumat pentru a obtine cele mai bune rezultate de spalare. Pe baza acestor informatii, masina recomanda cantitatea necesara de detergent si durata ciclului de spalare.
      Alimenatarea se poate face atat cu detergent granule sau lichid, existand compartimente special dedicate pentru fiecare.
      Materialul din care esta constuita cuva este polinox de culoare alba un material foarte rezistent si izolant termic, tamburul este din inox.

Recomandare:

         Garantia comerciala este de 2 ani iar  pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul Bosh chiar garanteaza la o folosire intensa: Verifica oferta pret

        Raportul calitate pret este foarte bun, tinand cont de aspectul elegant si dotarile tehnice ale masini iar daca o prinzi si la reducerea actuala e un best buyVerifica pret redus

        Mai multe detalii tehnice si imagini al acestui produs gasiti si pe pagina producatorului aici

                           
                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)