Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge pret si specificatii tehnice

        Lansate pe 21 Februarie la Barcelona, noile terminale de la Samsung, respectiv Samsung Galaxy S7 si varianta cu margini curbate Samsung Galaxy S7 Edge vin cu mai multe imbunatatiri sub aspect tehnic dar si estetic.
        Din punct de vedere al design-ului, avem un terminal disponibil in 4 versiuni de culoare: alb, negru, auriu si argintiu. Din punct de vedere al display-ului acesta masoara 5.1 inchi pentru versiunea Galaxy S7 simpla si 5.5 inchi pentru versiunea Galaxy S7 Edge. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si implica in mare parte sticla 3D si metal. 
        Display-ul are si functia Allways On, usor personalizabila cu ajutorul careia vei putea sa vezi informatiile legate de ora si notificari fara a activa ecranul telefonului. Pentru cei care considera ca va afecta autonomia bateriei, aceasta se opreste automat cand telefonul este in buzunar, geanta sau cand este asezat cu fata in jos sau bateria este aproape de epuizare.
        Carcasa este rezistenta atat la praf cat si apa fiind certificata IP68.
        Din punct e vedere hardware avem de-a face cu o unitate grafica mult mai performanta, o memorie de 4 Gb RAM si un acumulator de 3000 mAh, respectiv 3600 mAh pentru versiunea S7 Edge.
        Camera foto deasemenea a fost imbunatatita cu o apertura de f/1.7 pentru poze de iluminare scazuta. Noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt primele smartphone-uri ce detin tehnologia autofocus dual-pixel.
        Daca ar fi achitionezi noul Samsung Galaxy S7 zilele acestea am facut un reserch de piata cu cele mai bune oferte din magazine la ora actuala: 


         Cea mai buna oferta am gasit-o la Flanco unde pe langa telefon primesti si o pereche de ochelari Gear VR, oferta valabila pentru toate comenzile de pana in 11 martie (fara limitare de numar): Verifica oferta Flanco

        Deasemenea cei de la eMag par a se lauda prin faptul ca au pe stoc momentan toate modelele de culori ale celor doua terminale. Deasemenea pana pe 11 martie toate comenzile iti aduc si o pereche de ochelari Gear VR, oferta valabila pentru toate comenzile de pana in 11 martieVerifica stoc actualizat eMag

        Daca te intereseaza doar aspectul pretului pe departe cei de la Quickmobile vin cu cele mai bune preturi de pe piata, cele doua modele fiind cu 300 de lei mai ieftine: Verifica oferta Quickmobile




                                  Samsung
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)