Placa de indreptat parul Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042 pret si specificatii tehnice

        Rowenta reprezinta un brand celebru specializat de ani buni in producerea de placi si accesorii pentru pregatirea unei coafuri ideale. De aceea daca nu esti hotarata care sa fie viitoarea ta placa de par iti recomand sa incerci cu incredere Rowenta Keratin & Tourmalina Elite SF6042, un dispozitiv de indreptat parul cu adevarat performant. 
        Aceasta este capabila sa indrepte parul in doar cateva secunde fara a mai fi nevoie sa insisti de mai multe ori in acelasi loc.
        Arata foarte bine avand un design futuristic si este dotata cu doua lamele de prindere cu zone de fixare ce se imbina perfect. Pentru o protectie suplimentara invelisul placiii este din keratina si tourmalina. Invelisul ceramic din tourmalina lasa parul moale si puternic pastrandu-si aceiasi forma pentru o perioada de timp mai indelungata indiferent de conditiile de vreme de afara. 
       Temperatura este distributa in mod egal pe tot suportul ceramic, parul fiind astfel coafat in aceiasi masura pe toata suprafata prinsa intre clape. Se poate utiliza atat pe parul uscat cat si pe parul umed. 
       In partea de sus a manerului aceasta este prevazuta cu un display digital si panou de comanda format din doua butoane de unde vei putea selecta temperatura dorita (maxim 230 grade) si altul de oprire/pornire. Sunt disponibile 5 setari ale temperaturii pentru diferite tipuri de par.
       Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 1.8 metri. Deasemena in pachetul comandat primesti impreuna cu placa si o husa special creata pentru aceasta pentru protectie si pentru a fi purtata cu usurinta in bagaj.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de indreptat parul performant la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemena daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand undiscount semnificativ: Verifica pret redus


                                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)