Tableta UTOK Hello 7K performanta la un pret accesibil

          Surprinzator este cum cei de la UTOK au reusit sa aduca pe piata o tableta competitiva din punct de vedere hardware disponibila la un pret accesibil. Tableta UTOK Hello 7K este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv portabil perfect pentru a fi purtat alaturi de tine in bagajul de calatorie. Astfel vei putea fi conectat la activitatile tale zilnice online si sa tii legatura cu prietenii virtuali de pe internet. 
         Si pentru ca detaliile conteaza in aceiasi masura cu performantele tehnice trebuie sa recunoastem ca cei de la UTOk au facut treaba buna, Hello 7K fiind o tableta placuta ca design, bine construita cu materiale de calitate. Cu siguranta numele de "Hello" iti va face cu ochiul si tie.
         Display-ul de 7 inchi reprezinta dimensiunea perfecta pentru un astfel de gadget, aceasta fiind perfecta pentru cei care vor sa o foloseasca atat in cazul navigarii pe internet, vizionarii filmelor online dar si in gaming. UTOK Hello 7K va deveni cu siguranță gadget-ul care te va impresiona, pentru că ecranul de 7 inch beneficiază de tehnologia IPS OGS, ce oferă unghiuri de vizualizare foarte mari și de rezoluția de 1280 x 800 pixeli. Asta înseamna că ai parte de o densitate de 215ppi și imagini, animații și clipuri video de o claritate incredibila. 
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Octa Core care ruleaza la frecventa de 1.7 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de memorie de 8 Gb extensibil prin atasarea unui card de memorie microSD. Sute de mii de aplicații așteaptă să fie descărcate și explorate pe UTOK Hello 7K: jocuri cu grafică excepțională, aplicații de tip office, destinate productivițății sau activităților ce te țin în formă. Sistemul de operare instalat pe aceasta este Android 4.4 KitKat.
        Camera foto principala are un senzor de 2 MP iar cea frontala este de 0.3 MP. Suporta pentru a reda mai toate tipurile de fisiere atat audio cat si video si vine dotata si cu un senzor giroscopic care va roti ecranul in functie de modalitatea de vizionare aleasa de tine Tile sau Wide.
        Sta bine si la capitolul conectivitate, suporta conexiuni de date 3G, internet prin Wi-FI, si transfer fisiere prin bluetooth 4.0.
       Bateria de capacitate mare de pana la 3000 mAh ii va oferi acesteia o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare la maxim in gaming sau vizionat filme. 
Recomandare:
      Recomand tuturor tableta UTOK Hello 7K in special datorita specificatiilor destul de bune, vine cu un ecran generos si nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret
      Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativVerifica pret redus

                               UTOK Hello 7K - UN ECRAN CE IESE ÎN EVIDENȚĂ

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)