Placa de indreptat parul Remington Sapphire Pro S9509 pret si specificatii tehnice

        Asa cum ii sta bine fiecarui profesionist de multe ori nu pasiunea sau priceperea il face iscusit un element important fiind si instrumentul folosit, in cazul hair stylistilor o placa de par poate fi tot secretul. Reminghton, un brand puternic pe segmentul de piata ingrijire personala reprezinta alegerea perfecta daca vrei sa beneficiezi de cele mai noi inovatii in domeniu. 
        Placa de indreptat parul Remington Sapphire Pro S9509 este rezultatul incercarilor dea lungul anilor de a aduce pe piata un dispozitiv complet din toate punctele de vedere care pe langa faptul ca iti va indrepta parul foarte rapid il va proteja si impotriva degradarii.
        Placa de indreptat parul este recunoscuta ca fiind cea mai rapida si cea mai alunecoasa placa de indreptat parul de la reminghton si promite sa ofere parului un finisaj profesionist si un luciu stralucitor persistent pe intreaga zi. Cele doua placi de prindere sunt prevazute cu un invelis ceramic ultra avansat, alunecos dar si rezistent.
        Panoul de comanda situat pe manerul acesteia este prevazut cu un display LCD cu setari de temperatura intre 150- 235 grade, functie de blocare a ecranului functie Turbo Boost a temperaturii (cea mai inalta treapta de temperatura).  Manerul mai este prevazut cu un buton de tip ON/OFF precum si un selector de temperatura cu ajutorul caruia vei putea varia temperatura in functie de preferinte (150 -230 de grade Celsius). Odata ce ai terminat treaba cu ea o poti introduce indata in husa de protectie, procesul de racire al placilor de prindere fiind unul foarte rapid.
        In cazul in care o uiti in priza ea devine inactiva in momentul in care sunt depasite 60 de minute de functionare continua. 

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de indreptat parul performant la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemena daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discont semnificativ: Verifica pret redus



      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)