Aer conditionat Inventer LDK 12K CH-ABI pret si specificatii tehnice

       Aparatul de aer conditionat Inventer LDK 12K CH-ABI este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv de climatizare performant cu un design al unitatii de interioare exclusivist. Desi nu este un brand de renume, aparatul de aer conditionat se descurca destul de bine in ceea ce priveste capacitatile de racire, acesta fiind dotat cu o multime de functii de ultima generatie care vor contribui decisiv in ceea ce priveste eficienta modului de racire. 
       Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Acest aspect este evidentiat si prin incadrarea acestuia in clasa de eficienta A+. Puterea de racire este estimata la 1200 BTU, pe timp de vara acesta putand fi comutat si pe functie de incalzire.
       Cei 1200 BTU sunt exact suficienti pentru un spatiu de pana la 40 de metri patrati astfel incat acesta sa isi faca simtita prezenta in zilele sufocante de vara.
       Il poti controla de la distanta cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare. Toate setarile sunt memorate de computerul de bord central astfel incat la a doua pornire sa nu fie nevoie sa il configurezi din nou. Informatiile si parametrii de functionare vor fi afisate pe display-ul telecomenzii. Cele mai importante informatii vor fi legate de temperatura, programul folosit si treapta de ventilare.
        Aparatul de aer conditionat Inventer LDK 12K CH-ABI beneficiaza de mai multe functii:

Dezumidificare – elima excesul de umiditate din incapere
Auto Restart – functia prin care se restarteaza in cazul unei pene de curent
Sleep mode – functionare silentioasa pe timp de noapte
Timer -  setezi cand sa porneasca sau sa se opreasca

        Filtrul de praf din dotare are rolul de a retine particulele fine de praf fiind benefic in cazul celor care sufera de alergii. Temperatura de functionare variaza de la -15 grade in interiorul camerei pana la 50 de grade. Peste aceste limite pot aparea probleme din punct de vedere al eficientei acestuia.
        Important de stiut este si faptul ca acesta este destul de silentios cu un nivel al zgomotului de pana la 54 dB.

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)