Apple Tv cel mai bun pret la eMag

        Apple Tv, ultima varianta a fost deja listata pe stoc in cadrul celui mai mare magazin online din Romania si beneficiaza de o reducere destul de consisistenta zilele acestea, pret la care consider ca este un best buy.
        Cu noul Apple Tv poti sa redai continutul multimedia de pe Iphone, Ipad sau iPod pe televizor. Deasemenea poti sa te joci pe televizor prin ntermediul dispozitivului mobil. Ai la dispozitie o intreaga colectie multimedia din iCloud si o gramada de alte aplicatii cu continut video de cea mai buna calitate printre care: HBO GO, Netflix, Watch ESPN, Hulu etc.
       Telecomanda Siri are o suprafata foarte precisa. Astfel poti detine controlul exact asupra aplicatiilor rulate in backgroud plimband degetul mare pe suprafata touch. Fiecare miscare realizata pe suprafata telecomenzii este reflectata pe ecranul televizorului.
       La interior acest dispozitiv Mediaplayer Full HD are un procesor ARM Cortex A8 si mai multe iesiri pentru conectare la retea prin LAN - Rj-45, un port USB dar si un modul Wi-Fi integrat. Spatiul de stocare intern oferit este de 32 Gb.

Recomandare:

          Este un dispozitiv pe care il recomand tuturor iubitorilor de continut de calitate care iti va transforma televizorul intr-un mini cinema: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount consistent, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                       
          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)