Laptop Acer Aspire E5-574G-77KT pret si specificatii tehnice

         Laptopul Acer Aspire E5-574G-77KT face parte din noua generatie cu care cei de la Acer spera sa castige public de partea lor, sisteme mult mai bine optimizare, cu un consum energetic redus, oferind aceleasi performante de top cu care ne-am obisnuit la seriile precedente. Un prim pas in acest aspect ar fi trecerea la arhitectura Skylake care este principalul motor in ceea ce priveste consumul redus, lucru care se va vedea si la capitolul autonomie pe baterie al laptopului.
         Pe parte de design nu s-au schimbat prea multe de la o generatie la alta ramannad aceleasi componente materiale de calitate demne de orice dispozitiv din aria premium.
         Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate cu un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida, pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Touchpad-ul raspunde bine la comenzi si beneficiaza de functie multi - touch.
        Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu patru nuclee fizice Intel Core i7 6500U tactat la o frecventa de 2.5 Ghz destul de bine optimizat din punct de vedere energetic pentru un consum minim de energie. Foloseste o memorie RAM de 4 Gb DDR3 iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 1 Tb ce lucreaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm. Acesta poate fi imbunatatit si la capitolul memorie fizica mai fiind disponibil inca un slot liber. 
        Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 940M cu un share de memorie video de 4 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Tehnologia Nvidia Optimus face ca aceasta sa fie activa doar atunci cand este strict necesar, restul aplicatiilor fiind rulare folosind placa video integrata. Astfel consumul energetic nu va fi influentat semnificativ de prezenta unei placi dedicate, ea intrand in functiune doar atunci cand este absolut necesar.
        Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
        Cantareste aproximativ 2.4 Kg, fiind astfel un dispozitiv nu foarte greu, usor de transportat in rucsacul pentru munca.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant ultraportabil disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

      Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

       Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici


                             


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri