Combina frigorifica LG GBB530NSQWB pret si specificatii tehnice

        Confortul locuintei tale va fi unul desavarsit odata ce vei achizitiona combina frigorifica LG GBB530NSQWB, un dispozitiv electrocasnic performant foarte bine dotat din punct de vedere tehnic. 
        Mateialele de foarte buna calitate folosite in constructia sa fac ca aceasta sa arate foarte bine si ca design fiind astfel un element de imagine care se va integra perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice. LG GBB530NSQWB este o combina frumoasa, de culoare inox, care are urmatoarele dimensiuni 201 x 59.5 x 68.6 cm. Spatiu de depozitare de la interior este unul destul de voluminos si insumeaza aproximativ 343 litri, aceasta fiind indeajuns de mare pentru a deservi unei familii mai numeroase.
        Usa de sus este prevazuta la exterior cu un panou electronic de unde vei putea verifica parametrii de functionare de la interior sau ajusta temperatura de conservare a alimentelor.
        Sistemul de racire folosit este unul de tip No Frost care impiedica formarea ghetii la interior si astfel nu va mai fi nevoie sa decongelezi frigiderul asa cum procedai cu alt dispozitiv mai vechi. Tehnologia No Frost raceste interiorul combinei frigorifice folosindu-se de curenti de aer rece dispusi la fiecare nivel al rafturilor. Sistemul de racire se foloseste de fluxul de aer multidirectional care asigura o racire uniforma in tot interiorul combinei.
         Frigiderul este structurat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. 
        Congelatorul la fel de spatios este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 9 Kg la 24 de ore. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem automat de decongelare la fel ca si frigiderul. 
        Per total combina frigorifica Lg este bine optimizata din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+ (aproximativ 317 kWh/an).
        Este dotata si cu sistem avertizare usa deschisa care se va activa in cazul in care lasi usa deschisa mai mult de un minut. Sistemul antibacterian va proteja alimentele de la interior de bacterii si microbi prelungind astfel perioada de valabilitate mult peste ce am testat la alte dispozitive de acest tip. 
        Sistemul inteligent Smart Diagnosis detecteaza posibilele erori ce pot aparea in timpul functionarii acestuia redandu-ti pe ecran coduri de eroare care vor putea fi citite cu ajutorul manualulul de instructiuni din dotare. Astfel vei putea detecta mult mai usor posibilele defectiuni sau erori de programare.
         Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, LG GBB530NSQWB fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 41 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)