Espressor automat Tchibo Cafissimo Pure pret si specificatii tehnice

         Folosesc espressorul automat Tchibo Cafissimo Pure in fiecare dimineata si este un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba de pregatire cafelei la primele ore ale zilei. Printr-o simpla apasare de buton poti savura bautura preferata imediat.
         Nu trebuie sa te chinui cu setarea programului ideal deoarece capsulele care alimenteaza aparatul sunt prevazute cu benzi magnetice care contin toate detaliile de preparare ale bauturii preferate. Aparatul citeste toate datele cu privire la prepararea bauturii alese si va respecta astfel cu strictete de fiecare data reteta prevazuta de producator.
          Specialitatea casei o reprezinta capsulele de cafea arabica care pur si simplu preparate arata senzational atat ca gust cat si miros. Capsulele inchise ermetic vor pastra aroma unica intacta de cafea proaspat prajita pentru un timp mai indelungat astfe incat tu sa savuresti tot ce este mai bun din acestea. 
           Presiunea de lucru a aparatului lucreaza la parametrii diferiti in functie de bautura preparata astfel: cafea - 3.5 bar, caffe crema -  10 bari si espresso la 15 bari.
           Cu ajutorul espresorului Tchibo Cafissimo Pure poti pregati chiar si ceai prin folosirea capsulelor Tchibo Cafissimo de ceai bio.
           Espressorul automat Tchibo Cafissimo Pure are o putere de 1200 W si are o capacitate rezervor apa de 1 litru. Poate prepara intr-un singur ciclu de functionare o cantitate de pana la 1 litru de bautura. Presiunea exercitata la interior ajunge pana la 15 bar bari.
          La anumite perioade de timp espressorul executa un ciclu special automat de curatare si decalcifiere pentru o functionare cat mai corenta in parametrii de lucru normali. Aparatul te va anunta atunci cand are nevoie de detratare prin aprinderea LED-ului indicator procesului de detratare.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)