Xiaomi Redmi 2 telefon cu specificatii bune de la Quickmobile

        Piata asiatica ofera din ce in ce mai multe variante de dispozitive de acest tip, telefoane bine dotate din punct de vedere tehnic disponibile la un pret accesibil. Acelasi lucru putem spune si despre noul Xiaomi Redmi 2, un telefon cu specificatii foarte bune adus in exclusivitate pentru Romania de catre cei de la Quickmobile.
        Acesta este un telefon ce se adreseaza in special pietei pe segmentul mid-range si vine dotat cu un ecran HD de 4.7 inchi de rezolutie 720p protejat prin geam Gorilla Glass 2.
        La capitolul performante tehnice avem de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip Quad-Core tactat la 1.2 Ghz, suficient de puternic pentru a rula cu succes aplicatii de ultima generatie la o viteza excelenta. Acesta vine si cu o memorie de 2 Gb RAM si 16 Gb spatiu de stocare interna. 
        XIAOMI Redmi 2 are o camera de 8 MP iar printre dotari gasim functia de dual flash, focalizare automata sau senzorul de detectie faciala. Poate inregistra la o rezolutie Full HD iar stabilizatorul optic este acelasi disponibil si pe terminalele Samsung. Camera frontala are un senzor de 2 MP.
        Bateria de 2200 mAh promite o autonomie de pana la 24 de ore, in conditii de utilizare intensa, jocuri sau navigare internet. Sistemul de operare este Android 6.0 Marhmallow cu o interfata usor costumizabila de catre cei de la Xiaomi MIUI 6.0. 
        Aceasta impresioneaza si sub aspect elemente de conectivitate fiind dotat cu port USB-C care permite un transfer rapid de fisiere si o incarcare acumulator la fel de rapida in aproximativ 30 de minute, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot, are si functie GPS.

Recomandare: 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon cu un display generos bine dotat din punct de vedere tehnic de actualitate la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret

        Cel mai bun pret il gasesti pentru varianta culoare alb si gri: Verifica pret actualizat



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)