Combina frigorifica Daewoo RN-332NQM pret si specificatii tehnice

        Aparatele frigorifice Daewoo sunt perfect optimizate astfel incat acestea sa aiba un consum redus de energie electrica si sa ofere performantele necesare conservarii pentru o perioada indelungata a alimentelor la interior. Combina frigorifica Daewoo RN-332NQM este o alegere interesanta daca e sa ne uitam atat dupa aspect cat si ca performante, disponibila la un pret accesibil.
        Mateialele de foarte buna calitate folosite in constructia sa fac ca aceasta sa arate foarte bine si ca design fiind astfel un element de imagine care se va integra perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice. Daewoo este o combina frumoasa, de culoare inox, care are urmatoarele dimensiuni 187 x 59.5 x 65 cm. Spatiu de depozitare de la interior este unul destul de voluminos si insumeaza aproximativ 305 litri, aceasta fiind indeajuns de mare pentru a deservi unei familii mai numeroase.
        Sistemul de racire folosit este unul de tip No Frost care impiedica formarea ghetii la interior si astfel nu va mai fi nevoie sa decongelezi frigiderul asa cum procedai cu alt dispozitiv mai vechi. Tehnologia No Frost raceste interiorul combinei frigorifice folosindu-se de curenti de aer rece dispusi la fiecare nivel al rafturilor.
        Frigiderul este structurat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. 
        Congelatorul la fel de spatios este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 5 Kg la 24 de ore. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem automat de decongelare la fel ca si frigiderul. 
        Per total combina frigorifica Daewoo este bine optimizata din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A++ (aproximativ 235 kWh/an).
        Este dotata si cu sistem avertizare usa deschisa care se va activa in cazul in care lasi usa deschisa mai mult de un minut. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Daewoo RN-332NQM fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 42 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)