Combina frigorifica Liebherr CUSL3503 pret si specificatii tehnice

         Liebherr CUSL350 este o combina frigorifica de provenienta germana care beneficiaza de toate atu-urile pentru a fi considerata o achizitie veritabila de la garantie extinsa pana la tehnologiile de ultima generatie cu care este inzestrata. Este o combina frigorifica moderna, dar nici foarte scumpa care beneficiaza de un spatiu de depozitare destul de mare la interior. 
        Tehnica de ultima generatie si componentele de buna calitate o ajuta pe aceasta sa aiba un consum foarte redus de energie fiind incarata astfel in clasa energetica A+. Aceasta da o noua dimensiune in clasa de consum energetic fiind cu pana la 20% mai economica fata de alte dispozitive din gama sa. Cu functia Smart Grid vei putea alimenta combina frigorifica chiar si la una din sursele de alimentare alternative cum ar fi un panou solar sau o eoliana.
         Masoara 181.7 x 60 x 63.1 cm, are culoarea gri inox, iar compresorul este cat se poate de silentios -  nivel zgomot 43 dB.
        Interiorul luminat artificial are o capacitate neta de stocare de pana la 323 litri din care 232 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 91 litri ii sunt atribuiti congelatorului.  
        Frigiderul este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
       Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 9 Kg la 24 de ore. Spre deosebire de frigider care are un sistem de dezghetare automat, congelatorul utilizeaza unul manual.
       Reglarea temperaturii la interior se face foarte exact datorita sistemului electronic de selectie prezent la interior. In cazul in care doresti sa obtii racirea alimentelor mult mai rapida poti apela si la functiile super racire -  in cazul frigiderului si functia super congelare - disponibila pentru congelator.

Recomandare:

           Calitatea extraordinara a combinei frigorifice Liebherr CUSL3503 este garantata si de garantia extinsa de pana la 4 ani de care beneficiaza acest dispozitiv: Verifica oferta pret

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

       
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)