Televizor LED 32 LG 32LF592U performant la un pret accesibil

       LG 32LF592U este unul dintre cele mai accesibile Smart Tv-uri de pe piata in varianta ecran de 81 cm, avand un raport destul de bun calitate/pret. Sistemul de operare Web Os are la dispozitie mai toate aplicatiile uzuale direct preinstalate precum si un Market Place unde pe baza unui cont creat poti descarca si altele.
       In ceea ce priveste latenta acesta se descurca destul de bine in utilizarea interfetei Smart, nu am observat intarzieri in navigarea intre meniuri sau in situatii de multitasking.
       Ecranul de dimensiune rezonabila 81 cm este capabil sa redea imagini de foarte buna calitate la o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli).
       Imaginile clare si foarte apropiate de natural sunt procesate de o sumedenie de sisteme inteligente printre care: Triple XD Engine - beneficiezi de pana la 69 de miliarde de culori ce impun o calitate desavarsita a imaginii, Dynamic Clear White - imaginile intunecate sunt aduse la un nivel optim de luminanta astfel incat detaliile fine sa devina observabile, Active Noise Reduction - reduce zgomotul de pe imagini pentru o claritate a detaliilor desavarsita etc.
      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 10 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital, Virtual Surround, Clear Voice II.
      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. 
      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Deasemenea atasand un stick la portul USB vei putea inregistra emisiunea ta favorita, acesta fiind compatibil cu functia USB Recording.
     Cantareste aproximativ 6.2 Kg iar consumul energetic este extrem de mic, chiar mai mic fata de un bec normal de aproximativ 41 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate HD disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret
          
          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus
       
          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)