Masina de spalat rufe Sharp ESFB7144W3EE pret si specificatii tehnice

        Imi plac cei de la Sharp deoarece pe langa faptul ca masinile de spalat sunt bine dotate din punct de vedere tehnic vorbim si de un pret destul de accesibil la achizitionarea lor. Sharp ESFB7144W3EE este o alegere interesanta daca esti in cautarea unei masini de spalat cu multe programe de lucru, aspectuasa si cu un consum energetic redus.
        Ca aspect general, Sharp ESFB7144W3EE este o masina de spalat de tip slim de culoare alba dotata cu panou de comanda ultramodern si display LCD. Partea de comanda este formata dintr-un selector pentru programe si temperatura de lucru, butoane de selectie viteza de centrifugare plus alte optiuni gata programabile
        Din punct de vedere tehnic aceasta se prezinta astfel: are o capacitate de incarcare de 7 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind un model slim avand urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.7 x 52.7 cm. 
        Sistemul Eco Logic permite incarcarea acesteia si la jumatate ceea ce inseamna ca vei putea sa speli mai des si sa faci si economie la energie si detergent. Consumul energetic este foarte bine optimizat la nivel de sistem, masina de spalat fiind incadrata astfel in clasa de eficienta A+++.
        Programele destul de numeroase acopera o arie extinsa de nevoi printre care: program bumbac, lana, jeansi, sintetice, haine delicate, consum redus, ciclu rapid etc. Astfel vei putea selecta programul potrivit in functie de tipul de tesatura. Cu functia speciala pentru camasi vei putea spala aceste articole vestimentare delicat evitand astfel crearea cutelor greu de calcat datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei.
        Daca te grabesti poti apela si la varianta spala-ma rapid in 15 minute, cred ca este cel mai rapid program pe bune, majoritatea masinilor de spalat  avand un timp de spalare de aproximativ 30 de minute in modul rapid. Programul usor de calcat va executa clatirea rufelor din interior usor astfel incat la final acestea sa nu prinda cute.
       La capitolul sisteme de siguranta aceasta este dotata cu sistem detectare spuma - optimizeaza functionarea masinii de spalat astfel incat la interior sa se atinga nivelul de spuma recomandat, sistem siguranta copii - blocheaza functiile butoanelor de comanda si usa de acces interior si sistem de control al balansului care permite un bun management in ceea ce priveste zgomotul si vibratiile din timpul functionarii. 
       Spre deosebire de alte masini din aceiasi gama de pret Sharp ESFB7144W3EE este o masina de spalat foarte silentioasa pe care o vei putea folosi chiar si pe timp de noapte (nivel zgomot 58 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)