Aparat de aer conditionat Daikin FTXB60C-RXB60C pret si specificatii tehnice

       Pentru un spatiu de birouri sau o camera de suprafata mai mare e cazul sa te gandesti si la puterea unul aparat de aer conditionat deoarece modelele de capacitate mica nu vor face fata atunci cand temperatura va urca la cotele de canicula. Acest lucru nu este si cazul aparatului de aer conditionat Daikin FTXB60C-RXB60C, deoarece acesta este un model de putere mare de pana la 21000 BTU, capabil sa faca fata cu brio in acest caz.
        Unitatea de interior arata foarte bine ca aspect, este complet alba si moderna care va crea o atmosfera excelenta la costuri rezonabile. Functia de baleare pe verticala face posibila transmiterea fluxului consistent de aer rece in intreaga camera.
        Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Acest aspect este evidentiat si prin incadrarea acestuia in clasa de eficienta A+.
        Il poti controla de la distanta cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare. Toate setarile sunt memorate de computerul de bord central astfel incat la a doua pornire sa nu fie nevoie sa il configurezi din nou. Informatiile si parametrii de functionare vor fi afisate pe display-ul telecomenzii. Cele mai importante informatii vor fi legate de temperatura, programul folosit si treapta de ventilare. 
        Aparatul de aer conditionat Daikin FTXB60C-RXB60C este dotat cu mai multe functii printre care:

Mod putere - aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.
Control functionare - programeaza ora la care aparatul sa porneasca sau sa se opreasca
Auto restart aparatul de aer conditionat reporneste automat avand aceleasi setari in cazul in care apare o pana de curent in retea.
Dezumidificare  functie care elimina excesul de umiditate din atmosfera prevenind astfel aparitia mucegaiului
Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
Incalzire - Incalzire camera in anotimpul friguros
Ventilare - functie ventilare

        Filtrul de praf fotocatalitic din dotare are rolul de a retine particulele fine de praf si alergeni fiind benefic in cazul celor care sufera de alergii. Temperatura de functionare variaza de la -15 grade in interiorul camerei pana la 55 de grade. Peste aceste limite pot aparea probleme din punct de vedere al eficientei acestuia.
        Important de stiut este si faptul ca acesta este destul de silentios cu un nivel al zgomotului de pana la 46 dB.

Recomandare

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)