TABLETA SAMSUNG Galaxy View pret si specificatii tehnice

       TABLETA SAMSUNG Galaxy View disponibila in exclusivitate pentru Romania prin intermediul celor de la Quickmobile este unul dintre cele mai mari dispozitive de acest tip, un device ce vine dotat cu un display generos de 18.4 cm. Gama tabletelor Samsung a fost intotdeauna una diversificata si a tinut cont mereu de la o generatie la alta de pareri ale clientilor.
        Din punct de vedere al designului acesta nu difera mult fata de prezentul model lansat pe piata de ceva vreme Samsung Galaxy Tab2, este contruita dintr-un plastic rezistent cu finisaje de calitate care vor atrege cu siguranta privirile celor din jur.               
       Display-ul de 18.4 inchi suporta o rezolutie Full HD, acesta fiind capabil sa redea un numar de 1920 x 1080 pixeli.               
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Exynos 7580 Octa Core tactat la o frecventa de 1.6 Ghz, memoria RAM de 2 Gb RAM  si spatiul de stocare de 32 Gb care poate fi suplimentat prin atasarea unui card microSD de pana la 128 Gb. Aceasta va putea face fata exemplar activitatilor de zi cu zi chiar si in multitasking trecerea de la o aplicatie la alta executandu-se foarte rapid fara prea multe probleme. Pe partea de gaming se descurca la fel de bine putand rula majoritatea jocurilor disponibile in market fluent fara a avea probleme de natura hardware.       
       Ruleaza cu succes sistemul de operare Android Lollipop 5.1.1 cu o interfata usor costumizata de la Samsung TouchWiz.
        Camera foto principala are un senzor de 2.1 MP. Nu este un dispozitiv pe care sa te bazezi sa faci poze de calitate dar este acceptabil in situatii de urgenta.     
       Sta bine si la capitolul posibilitati de conectare fiind prevazuta cu modul pentru conexiuni la internet prin wireless dar si cu slot pentru cartele SIM. Suporta si transfer de fisiere de mare viteza prin bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct etc. 
       Acumulatorul de capacitate 5700 mAh ii va oferi acesteia o autonomie de pana la 8 de ore in conditii de utilizare medie navigare internet si ascultat muzica.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice: Verifica oferta pret


       Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus


       Primesti transport gratuit iar garantia inclusa este de 2 ani daca o comanzi de aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)