ASUS ZenFone Zoom telefon cu functie Zoom pentru pasionatii de fotografie

       Asa cum probabil v-ati dat seama si din titlu, ASUS ZenFone Zoom este un telefon care se adreseaza tinerilor si nu numai, pasionatilor de fotografie si poze de tip selfie. Vei putea astfel suprprinde toate detaliile intr-o fotografie chiar si atunci cand subiectul ce urmeaza a fi inmortaliat se afla la o distanta apreciabila.
      Aceasta arata foarte bine si din punct de vedere al designului, avem parte de o serie de materiale de foarte buna calitate care il plaseaza in categoria dispozitivelor mobile premium. Smartphone-ul are o rama metalica si un capac de plastic pe spate cu piele pe deasupra care confera o stabilitate mai buna in mana si nu retine amprente.
      ASUS ZenFone Zoom are un display de 5.5 inchi, suporta o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli), un dispozitiv de toata frumusetea capabil sa redea imagini bine conturate din punct de vedere al contrastului si culorilor.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Atom Z3590 cu 4 nuclee tactat la frecventa de 2.5 Ghz, memoria RAM de 4 Gb si spatiul de stocare intern de 64 Gb.
      Camera foto principala vine dotata cu un senzor de 13 MP si este capabila de zoom optic de 3x. Cea secundara de pe fata are un senzor de 5 MP. Ca performante camera de pe spate reuseste sa se apropie de performantele unei camere foto obisnuite de tip compact, si aici vorbim de fotografi foarte bune, ce pot surprinde imagini in dimensiunea lor naturala la un zoom optic de pana la 3x. Poti folosi camera foto la adevarata valoare chiar si pe timp de noapte, aceasta avand incorporat si un blitz Dual-LED Real Tone pentru iluminare perfecta. Timpul de focalizare este de pana in 0.03 secunde.
      La capitolul autonomie sta destul de bine, acesta fiind dotat cu un acumulator de 3000 mAh capabil sa duca cu brio o zi de munca in care il vei folosi intens. Cu functia Asus Booster, telefonul tau va fi incarcat in mai putin de o ora.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant din clasa High End, arata foarte bine la exterior si este disponibil la un pret farte bun: Verifica oferta pret

           Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus


                                    
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)