Masina de spalat vase incorporabila Sharp QWD21I491XEU pret si specificatii tehnice

       Sharp QWD21I491XEU este o masina de spalat vase destul de accesibila ca pret pe care daca ai vedea-o la prima vedere cu siguranta ai crede ca ai de-a face cu un model mult mai scump decat ar parea. In primul rand sub aspect vizual arata foarte bine, iar aici constructorii de la Sharp nu s-au limitat la simple materiale ieftine asa cum am putea vedea la alte modele in aceiasi marja de pret, un lucru care pe mine m-a convins ca merita investitia. Deasemenea sta bine si la capitolul dotari tehnice, aceasta beneficiind de toate funciile necesare unui spalat eficient al vaselor.
       Aceasta arata bine si ca design exterior, este de culoare alba, eleganta si eficienta. Poti spala pana la 12 seturi de vase intr-o singura transa, perfecta in cazul in care aveti o familie mai numeroasa. 
       Este un model partial incorporabil care poate fi integrat foarte usor in mobila de bucatarie tinand cont de dimensiunile acesteia de: 81.5 x 59.6 x 55 cm. Panoul de comanda electronic este usor de accesat si este prevazut si cu un display LED care va afisa in timp real optiunile active pentru programul in curs dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare.
       Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: program rapid, intensiv 70 grade - recomandat in cazul vaselor foarte murdare, Bio/Eco 50 de grade - program de spalare economic avand resurse energetice limitate, program prespalare, etc. Rafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri.
       Pentru fiecare program poti selecta una din cele 6 trepte de temperatura disponibile in functie de consistenta murdariei.
       Consumul energetic anual este de aproximativ 285 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 1 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 3360 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor in clasa de eficienta energetica A.
       Un alt aspect important este si faptul ca aceasta este silentioasa iar in timpul programului de lucru zgomotul nu este deranjant (nivel zgomot 49 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri