Epilator Panasonic ES-ED92RP503 Umed/Uscat pret si specificatii tehnice

     Vine vara iar noi femeile trebuie sa aratam bine in orice moment. Vara este si sezonul excursiilor la munte sau la mare si de accea trebuie sa ne pregatim minutios inca de pe acum.
     Picioarele tale vor fi in centrul atentiei cu noul epilator cu functie avansata de la Philips, un dispozitiv care va actiona precis ori de cate ori va fi folosit fie atunci cand pielea este usa sau uscata. 
      Arata foarte bine ca design, este usor de folosit iar capul pivotant cu actiune pana la 60 de grade va fi elementul care te va surpinde placut inca de la prima folosire. Acesta urmareste conturul corpului eliminand toate firele nedorite chiar de la prima trecere pe deasupra lor fara a mai fi nevoie sa insisti de 2-3 ori in acelasi loc.
      Sistemul de prindere este format din 48 de discuri care vor prinde cu precizie chiar si firele scurte si subtiri. Acesta are doua moduri de operare: normal - epilarea se realizeaza intr-un timp scurt cu viteza mare si delicat - viteza discurilor este la minim pentru a reduce astfel iritatile de dupa.
      Sistemul de iluminare cu LED are un rol important de a facilita gasirea firelor de par fine. Acesta dispune si de element de protectie pentru piele, aparatul trage doar firele de par nu si pielea si astfel intreaga procedura este una lipsita de durere.
      Pentru o manevrabilitate mai usoara acesta poate fi folosit fie conectat la priza sau pe acumulator. Acumulatorul ii ofera o autonomie de lucru de pana la 60 de minute.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa nu te coste foarte mult foarte eficient la cel mai bun pret de pe piata: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica reducere pret


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Sharp Smart, 102 cm, 40BG4E, pret, performante tehnice