Televizor LED Arielli 32 DN6 pret si specificatii tehnice

       Cei de la Arielli, mai cunoscuti pentru televizoarele produse in Bulgaria patrund si pe piata din Romania in exclusivitate prin intermediul celor de la eMag. Cum cei de la eMag detin si un shop online si pe teritoriul bulgaresc e lesne de inteles cum aceste modele reusesc sa patrunda atat de usor si pe piata din Romania, modele care se diferentiaza prin calitate sporita la un pret destul de accesibil. Iar daca si tu esti in cautarea unei variante ieftine si destul de bine dotata din punct de vedere tehnic, televizor LED Arielli 32 DN6 este o alegere interesanta.
       Display-ul de dimensiuni generoase masoara in diagonala 81 cm si suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Este o adevarata placere sa urmaresti filmul sau serialul preferat, un display de calitate capabil sa redea imagini in culori bine saturate luminoase si fara zgomot suprapus. Desigur se putea si mai bine spre exemplu un Full HD ar fi putut insemna mult mai mult dar acum daca e sa privim si pretul as spune ca este acceptabil.
       Sistemul audio este format din doua boxe stereo de putere 2 x 5W suficiente astfel incat sunetul sa se ridice la asteptarile oricarui utilizator. Exista si o iesire pentru casti in cazul in care vrei sa conectezi televizorul la laptop si vrei sa te joci jocuri video.
       Il poti controla de la distanta foarte usor cu ajutorul telecomenzii din dotare, aceasta avand o arie de semnal de pana la 10 metri. 
       Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0. Consumul energetic este destul de mic, acesta consumand mai putin ca un bec, aproximativ 28 W.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret


      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                         
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)