Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 pret si specificatii tehnice

       Cand vine vorba de o solutie eficienta care sa asigure un confort maxim intr-o sala de birouri primul lucru care imi vine in gand este un aparat de aer conditionat de la Whirlpool si anume modelul Whirlpool SPIW 422. Acesta este perfect optimizat pentru a face fata atunci cand este instalat intr-o sala mai mare avand o putere de racire de pana la 24000 BTU.
       Atat unitatea interioara cat si cea exterioara arata bine ca design si functioneaza silentios astfel incat sa nu deranjeze procesul de lucru al celor din incapere. La capitolul instalare iti recomand sa apelezi la o firma specializata in domeniu pentru a fi sigur ca totul e conform cu instructiunile de folosire din cartea tehnica. 
       Sistemul de racire cu admisie aer 4D airflow asigura o racire rapida in toata incaperea, aerul rece fiind dispersat in mod egal pe toata suprafata camerei.
       Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 are o capacitate totala de racire de 24000 BTU, ideal pentru o incapere de pana in 60 de mp. Pentru a simplifica modul de utilizare al acestuia,  Whirlpool SPIW 422 este dotat si cu telecomanda cu control wireless de la distanta.
       Senzorul de pe telecomanda transmite catre unitatea principala a aparatului de aer conditionat temperatura masurata din jurul telecomenzii, functie care functioneaza la activarea optiunii AroundU.
       Whirlpool SPIW 422 iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Whirlpool respectiv "Al 6-lea simt". Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul de aer conditionat are posibilitatea de a adapta consumul de energie electrica in functie de evolutia temperaturii din incapere.

       Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L este dotat cu mai multe functii interesante printre care:

4D admisie aer - asigura o racire rapida si un schimb de curenti de aer foarte rapid (acesta vine in premiera cu acest sistem inovativ)
Al 6-lea simt Airflow - aparatul de aer conditionat selecteaza in mod automat modul de functionare in functie de evolutia temperaturii din camera
Al 6-lea simt Power Saver - aparatul de aer conditionat intra in regim conservare energie atunci cand temperatura camerei este mentinuta la regimul termic setat.
Al- 6-lea Simt Sleep - Aceasta caracteristica permite AC sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1 ° C la fiecare o ora, pana la 2 ° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte schimbarile de temperatura prea brusc.


         Deasemenea acesta este dotat si cu functia Restart care ii permite acestuia sa functioneze la aceleasi setari atunci cand reporneste in urma unei caderi de tensiuni. Deasemenea cu functia Timer poate fi programat sa porneasca sau sa se opreasca la anumite intervale de timp stabilite.
         Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.
         Cu noul filtru HD pana si cele mai mici particule de praf din atmosfera sunt retinute eficient. Deasemenea este prevazut cu un filtru de tip carbon Catechin ce retine mirosurile neplacute.
           
Recomandare:


        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)