XIAOMI Mi 4s pret si specificatii tehnice

         XIAOMI Mi 4s pare a fi o alegere interesanta daca iti doresti un telefon de ultima generatie foarte bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. Acesta vine pe filiera asiatica si este disponibil pentru comanda incepand de saptamana aceasta si in Romania.
        Telefonul se prezinta foarte bine ca aspect general, acesta fiind un concurent serios pentru telefoanele de top ale marilor branduri. Carcasa telefonului este fabricata din metal, este subtire, cantareste aproximativ 133 g si este disponibil in 4 variante de culori: roz, negru, alb si auriu.
        Display-ul de foarte buna calitate masoara in diagonala 5 inchi si suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli.
        La capitolul performante tehnice avem de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 808 de tip Hexa-Core suficient de puternic pentru a rula cu succes aplicatii de ultima generatie la o viteza excelenta. Acesta vine si cu o memorie de 3 Gb RAM si 64 Gb spatiu de stocare interna. 
        XIAOMI MI 4s are o camera de 13 MP iar printre dotari gasim functia de dual flash, focalizare automata sau senzorul de detectie faciala. Poate inregistra la o rezolutie Full HD iar stabilizatorul optic este acelasi disponibil si pe terminalul Samsung Galaxy S6. Camera frontala are un senzor de 5 MP.
        Bateria de 3260 mAh promite o autonomie de pana la 24 de ore, in conditii de utilizare intensa, jocuri sau navigare internet. Sistemul de operare este Android 6.0 Marhmallow cu o interfata usor costumizabila de catre cei de la Xiaomi MIUI 7.0. 
        Aceasta impresioneaza si sub aspect elemente de conectivitate fiind dotat cu USB Type-C care permite un transfer rapid de fisiere si o incarcare acumulator la fel de rapida, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot, are si functie GPS cu GLONASS.

Recomandare: 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon cu un display generos bine dotat din punct de vedere tehnic de actualitate la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret


        Cel mai bun pret il gasesti pentru varianta culoare aurie: Verifica pret actualizat


                                   
                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)