Cuptor cu microunde incorporabil Bosch BFR634GS1 pret si specificatii tehnice

     Noile formate ale mobilierului de bucatarie a impus producatorilor de electrocasnice schimbarea strategiilor de fabricatie prin includerea in oferta a mai multor dispozitive de tip incorporabil care sa se plieze perfect pe noile cerinte de aspect interior. Cuptorul cu microunde incorporabil Bosch BFR634GS1 este o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant de fabricatie germana, dotat cu numeroase functii si programe de gatit pentru confortul personal.
      Arata foarte bine si ca design exterior find construit in mare parte din materiale premium de cea mai buna calitate iar dimensiunile sale reduse de 549 x 318 x 382 mm il recomanda ca fiind ideal in cazul bucatariilor care nu sunt foarte spatioase. 
      Usa cuptorului este formata dintr-un geam rezistent semi-transparent ce permite observarea alimentelor din interior. Geamul de protectie nu este unul oarecare, acesta fiind un model cu dublu strat care va permite un transfer minim de caldura de la interior spre exterior.
      Panoul de comanda permite alegerea simpla a programului de gatit dorit precum si functiile aferente care fac referire la temperatura si durata. 
      Cuptorul cu microunde incorporabil Bosch BFR634GS1 are o capacitate de 21 litri si o putere de lucru de 900 W. Poti pregati rapid orice tip de mancare fie ca o incalzesti sau o dezgheti. In functie de tipul de mancare pregatit poti varia puterea de lucru in mai multe trepte de putere cu o variatie de la 90 la 900 W. Vei fi avertizat sonor imediat ce timpul a expirat dupa care intreg procesul va lua sfarsit.
      Pentru acces facil la interior acesta este dotat si cu sistem de iluminare de tip LED. Nu este zgomotos, nu imprastie mirosul in toata casa si este foarte elegant ca design.

Recomandare:

         Consider ca este gadget care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie mai ales din custudia unei bucatarese iscusite fiind disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemena daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)