Combina frigorifica Gorenje NRK6192MRD pret si specificatii tehnice

         Daca esti o fire mai extravaganta sau pur si simplu vrei sa iti redecorezi bucataria intr-un stil propriu iar culoarea rosie nu reprezinta un impediment, atunci combina frigorifica Gorenje NRK6192MRD este o alegere interesanta in acest sens. Interesant este si faptul ca din ce in ce mai multi producatori de electrocasnice incep sa mizeze pe dispozitive vesel colorate dat fiind faptul ca acesta este un curent nou in materie de moda ce pare ca incepe sa prinda si pe la noi.
         Important atunci cand achizitionezi o noua combina frigorifica si dimensiunile acesteia pentru a fi sigur ca aceasta se integreaza perfect in casa ta, Gorenje fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 60 x 185 x 64 cm. Aceasta are un volum total de 307 litri impartit intre cele doua compartimente frigider si congelator.
         Sistemul de racire folosit este unul de tip No Frost care impiedica formarea ghetii la interior si astfel nu va mai fi nevoie sa decongelezi frigiderul asa cum procedai cu alt dispozitiv mai vechi. Tehnologia No Frost raceste interiorul combinei frigorifice folosindu-se de curenti de aer rece dispusi la fiecare nivel al rafturilor.
         Volumul combinei frigorifice este mai mult decat suficient, astfel din cei 307 litri, 222 litri ii revin frigiderului pozitionat in partea superioara iar restul de 85 litri congelatorului.          Frigiderul este structurat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. 
         Congelatorul la fel de spatios este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 5 Kg la 24 de ore. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem automat de decongelare la fel ca si frigiderul. 
         Sistemul de protectie interioara cu ioni negativi elimina posibilitatea formarii bacteriilor protejand astfel alimentele pentru o perioada de garantie de lunga durata. Deasemenea sistemul Multiflow asigura o circulatie optima a aerului rece la interior pentru o racire constanta indiferent de compartiment.
        In cazul in care vei fi plecat pentru o perioada de timp mai indelungata de acasa si vrei ca consumul sa unul redus, poti apela la modul de functionare Eco. Per total combina frigorifica Gorenje este bine optimizata din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A++ (aproximativ 235 kWh/an).
        Este dotata si cu sistem avertizare usa deschisa care se va activa in cazul in care lasi usa deschisa mai mult de un minut. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Gorenje NRK6192MRD fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 42 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)