Espressor automat Bosch VeroCafe TES50221RW pret si specificatii tehnice

        Secretul unei cafele delicioase este strans legat de urmatoarele aspecte: in primul rand de un espressor performant pe care sa il folosesti la prepararea cafelei si in al doilea rand boabele de cafea care trebuie sa fie prajite si macinata ca la carte. Cafeaua de dimineata este un deliciu pentru oricine si de ce nu chiar poate acel element care ne focuseaza intreaga zi de munca cu energie din plin. 
       Espressorul automat Bosch VeroCafe TES50221RW este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv de facut cafea automat bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. 
        In stilul propriu caracteristic cei de la Bosh au reusit crearea unui automat de cafea espresso respectand cele mai noi rigori din domeniu. Acest lucru se datoreaza si experientei de lunga durata de pana la 10 ani in domeniu al celor de la Bosh, timp in care au testat diverse tehnici de procesare a cafelei asigurant o calitate desavarsita bauturii finale. Intreg acest sistem este dotat cu un dispozitiv de presiune perfect pentru prepararea unei spume ideale din lapte pentru cappuccino sau espresso.
        Bosch VeroCafe TES50221RW se poate lauda cu o putere destul de mare - 1600 W, rezervor de apa detasabil de 1.7 litri, compartiment pentru cafea de 300 g si rasnita ceramica de inalta calitate care macina cafeaua fin asigurand un gust plin de aroma al cafelei savurate. Aroma unica si spuma impecabila sunt obtinute cu ajutorul sistemului Aroma Concept prin care cafeaua macinata este de fiecare data presata perfect in camera de fierbere pentru a se extrage eficient toata aroma de la interior.
        Un alt element important care contribuie la mentinerea aromei nealterate il reprezinta sistemul inovator cu rasnice ceramice care macina cafeaua la rece. Deasemenea poti seta gradul de macinare al cafelei pentru a obtine fie o cafea mai tare (boabele sunt macinate fin) fie o cafea mai slaba (boabele nu sunt macinate foarte fin).
        Sistemul de autocuratare este automat, totul executandu-se printr-o simpla apasare de buton. Vei fi avertizat de fiecare data cand va trebui sa apelezi la aceasta functie prin aprinderea unul LED de culoare rosie in dreptul caruia este indicat functia de autocuratare. In timp daca nu mai utilizezi aparatul acesta se opreste automat economisiind astfel energie electrica.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

                                      
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)