Laptop ASUS P2520LJ-XO0178T pret si specificatii tehnice

      ASUS P2520LJ-XO0178T este o alegere interesanta atat din punct de vedere al performantelor cat si design, un laptop care se potriveste perfect celor care isi doresc un dispozitiv portabil disponibil la un pret accesibil. Acesta face parte din generatia 2016, si include cele mai noi tehnologii implementate de catre cei de la Asus si la alte modele mult mai scumpe. 
     Materialele de foarte buna calitate folosite in constructia acestuia reprezinta inca un atu pe care il putem pozitiona la sectiunea plus-uri pentru acest model. Imi place faptul ca acesta nu retine amprentele, iar finisajele sunt de nota 10.
     Display-ul de 15.6 este dimensiunea ideala pentru orice utilizator de laptop din zilele astea si suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. 
     Tastatura va face deliciul oricarui utilizator, o suprafata confortabila unde tastele sunt pozitionate in pozitii cheie pentru un acces rapid la informatii. Deasemenea TouchPad-ul raspunde bine la comenzi si suporta multi-touch fiind perfect pentru utilizatorii care vor sa gestioneze mai multe task-uri deodata.
     Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i3 tactat la o frecventa de 1.7 Ghz realizat pe o arhitectura Haswell. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa acestuia inca o placuta de memorie pentru un total de 8 Gb.
      Placa video dedicata de la Nvidia va oferi suportul necesar pentru rularea celor mai noi jocuri lansate pe piata. Modelul Nvidia GeForce 920M are un share de memorie video de 2 Gb si este dotata cu tehnologia Nvidia Optimus care optimizeaza functionarea punerea in functiune a acesteia pentru doar atunci cand este absolut necesar o resursa video superioara. Restul aplicatiilor sunt rulate cu placa video integrata pentru un consum energetic mai mic si o autonomie mai mare. Sistemul de operare instalat este Windows 10.
      Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie.
      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 3 porturi USB 3.0 si unul USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 
      Functia Wake ON LAN permite deschiderea laptopului printr-un simplu apel la modulul incorporat pe placa de baza. Acest lucru va face posibila administrarea usoara a acestuia, direct din retea chiar si de la distanta.

Recomandare: 

     Laptopul ASUS P2520LJ-XO0178T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica 
reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)