Laptop Acer Aspire F5-572G-791W pret si specificatii tehnice

         Acer Aspire E5-574G-74UE este un laptop performant incadrat in clasa multimedia / gaming ce beneficiaza de procesor din noua generatie Skylake si face parte dintr-o serie consumer cunoscuta pentru fiabilitate si raportul pret / performanta foarte bun.
         Acesta arata foarte bine ca design, materialele implicate in procesul de fabricatie al acestuia fiind unele de cea mai buna calitate.   
         Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate cu un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida, pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Touchpad-ul raspunde bine la comenzi si beneficiaza de functie multi - touch.
         Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Unghiul de vizualizare este unul destul de larg oferind astfel un nivel de detalii destul de bun raportat la rezolutie.
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice Intel Core i7 6500U tactat la o frecventa de 2.5 Ghz destul de bine optimizat din punct de vedere energetic pentru un consum minim de energie. Acesta poate urca chiar si la 3.1 Ghz in modul Turbo Boost. Foloseste o memorie RAM de 8 Gb iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 1 Tb ce lucreaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa inca o placuta de memorie de 8 Gb pentru un total de 16 Gb.
         Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 940M cu un share de memorie video de 2 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Sistemul de optimizare Nvidia Optimus comuta automat placa video dedicata cu cea integrata pentru un consum energetic minim si raportat la cerintele de sistem.
         Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
         Cantareste aproximativ 2.4 Kg si este dotat cu o baterie Li-On de 4 celule care ii va asigura o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Laptopul Acer Aspire F5-572G-791W este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret actualizat

                               


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)