Televizor LED Blaupunkt 50/204I pret si specificatii tehnice

        Televizorul LED Blaupunkt 50/204I este un dispozitiv multimedia cu o diagonala destul de mare ce masoara 127 cm, perfect pentru fanii cinefilmi acesta fiind capabil sa redea imagini la o rezolutie Full HD. Este un televizor de generatie 2016 dotat cu tehnologii de ultim moment care proceseaza imaginea in cel mai profesionist mod posibil, disponibil la un pret accesibil.
        Arata foarte bine si ca design, lucru evident pus in valoare de materialele de calitate din care acesta este construit, un plastic rezistent, lucios foarte bine finisat. Ramele ce inconjoara ecranul sunt foarte subtiri, aproape ca nu se observa cu ochiul liber privit de la distanta. Suportul de sustinere este unul destul de stabil in forma de T.
       Imaginile proiectate pe ecranul de 127 cm au o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli si sunt procesate de cele mai nou sisteme inteligente: Digital Noise Reduction: reduce semnificativ nivelul de zgomot al transmisiei - imagini mult mai clare si bine conturate, 3D Comb Filter - formele prind contur mult mai clar etc. Deasemenea televizorul beneficiaza de functie Control Parental care limiteaza functionarea anumitor programe din grila disponibila.
       Luminozitatea este de 350 cd/m2 iar timpul de raspuns de aproximativ 8 ms. Privit din lateral, imaginile raman clare si concise pana la un unghi de vizibilitate de 176 de grade. 
       Il poti controla de la distanta foarte usor cu ajutorul telecomenzii din dotare, aceasta avand o arie de semnal de pana la 10 metri. Sistemul audio de tip stereo este format din doua boxe asezate concentric de putere 18 W.
        Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0. Exista si o iesire RJ-45 pentru conectare la internet.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret


      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus


                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)