Espressor automat Oursson AM6244/WH pret si specificatii tehnice

        Espressorul automat Oursson AM6244/WH este o alegere perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie capabil sa pregateasca bautura energizanta pe baza de cafea de dimineata in doar cateva secunde. Espressorul automat Oursson AM6244/WH ofera posibilitati nelimitate pentru a prepara diferite bauturi prin simpla apasare a unui buton si bautura este gata imediat.
        Cei mai multi parametrii pot fi ajustati conform preferintelor din panoul central dotat cu functie touch screen. Panoul digital cu indicatii si interfata usor de utilizat este unul modern si beneficiaza si de recunoastere internationala fiind castigatorul premiului German Award care atesta usurinta in utilizare. 
        Sistemul profesional de spumare a laptelui si dispozitivul detasabil pentru crema este special conceput pentru a produce o crema fina moale si aromata. Poti savura pana la 5 tipuri de bauturi impreuna cu acesta: Espresso, Cafea lunga, apa fierbinte, Cappucino, cafea cu lapte si lapte cald.
        Oursson AM6244/WH se poate lauda cu o putere destul de mare - 1200 W, rezervor de apa detasabil de 1.8 litri, compartiment pentru cafea de 250 g si rasnita ceramica de inalta calitate care macina cafeaua fin asigurand un gust plin de aroma al cafelei savurate. Aroma unica si spuma impecabila sunt obtinute cu ajutorul sistemului Aroma Concept prin care cafeaua macinata este de fiecare data presata perfect in camera de fierbere pentru a se extrage eficient toata aroma de la interior.
        Un alt element important care contribuie la mentinerea aromei nealterate il reprezinta sistemul inovator cu rasnice ceramice care macina cafeaua la rece. Deasemenea poti seta gradul de macinare al cafelei pentru a obtine fie o cafea mai tare (boabele sunt macinate fin) fie o cafea mai slaba (boabele nu sunt macinate foarte fin).
        Unitatea de dozaj este prevazuta cu o duza ajustabila in inaltime pe dimensiunea cestii iar pentru un acces mai facil pe timp de noapte aceasta este dotata si cu sistem de iluminare nocturn. pentru ceasca.        
        Sistemul de autocuratare este automat, totul executandu-se printr-o simpla apasare de buton. Vei fi avertizat de fiecare data cand va trebui sa apelezi la aceasta functie prin aprinderea unul LED de culoare rosie in dreptul caruia este indicat functia de autocuratare. In timp daca nu mai utilizezi aparatul acesta se opreste automat economisiind astfel energie electrica. 

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat



                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)