Samsung G850 Galaxy Alpha - un telefon care merita toti banii

      Telefonul mobil Samsung Galaxy Alpha pe nume de cod G850 este prima incercare a celor de la Samsung de a produce un model premium din materiale de calitate rezistenta, totul la un pret foarte bun, disponibil zilele acestea la reducere eMag. 
      Arata foarte bine ca design, este slim si masoara numai 6.7 mm grosime. Galaxy Alpha este cel mai usor telefon cu ecran de 4.7 inchi avand dimensiunile ideala pentru a fi purtat chiar si in buzunar fara sa incomodeze (115 grame). Rama lucioasa metalica este cea care ii da acestuia un efect de lucru bine inchegat, siguranta si durabilitate.
      Spatele telefonului este realizata tot din plastic dar de data aceasta dintr-un material destul de flexibil.
      Display-ul SuperAMOLED de 4.7 inchi suporta o rezolutie HD cu 1280 x 720 pixeli. 
      La capitolul performante tehnice acesta vine dotat cu un procesor Octa Core Exynos tactat la 2.5 Ghz, o memorie RAM de 2 Gb si o unitate de memorare date de 16 Gb extensibila prin atasarea unui card microSD pana la 64 Gb. Ruleaza cu succes sistemul de operare Android Lollipop 5.0 upgradabil de la 4.4  KitKat cu care vine standard din fabrica.
       Camera foto principala are un senzor de 12 MP si este capabila sa filmeze la o rezolutie 4K iar cea frontala are un senzor de 2.1 MP. Pe spate este prezent si un senzor de amprente responsive atunci cand vine vorba de securizarea datelor din telefon.
       Telefonul suporta conexiuni de tip 4G, Wi-Fi 802.11ac, transfer de fisiere prin bluetooth 4.0, are iesire USB, NFC, si GPS. Bateria de capacitate 1860 mAh va permite folosirea televonului in 3G pana la 11 ore in convorbiri si internet.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)