Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750 pret si specificatii tehnice

       Tehnologia cu lumina pulsata este din ce in ce mai des folosita pe dispozitivele de epilare performante, mai nou implementata si pe dispozitivele de epilare de la Reminghton. Daca pana acum tehnica IPL era mai des intalnita in saloanele de infrumusetare de mai bine de 20 de ani, ea a inceput sa fie accesibila si utilizatorilor casnici prin aceste noi dispozitive aparute pe piata.
       Intreg procesul de indepartare al parului nedorit este de durata si consta in 6 sedinte regulate la o saptamana distanta. Rezultatele se vor vedea inca din prima saptamana dar pentru 100% eficienta este nevoie de toate cele 6 saptamani. Are 5 nivele de putere, sistem de iluminare pentru a precizie mai buna la utilizare si poate fi utilizat pe toata suprafata corpului. Actioneaza delicat, deci nu vei simti niciun fel de durere si este recomandat pentru toate tipurile de par mai putin cel de culoare roscat.
       Acesta are un LED ce nu necesita schimbare, senzor de piele si trei atasamente pentru o utilizare personalizata pe zona fetei, axilei, picioarelor sau zona mai sensibila a bikinilor. Aparatul vine insotit si de o cutie de depozitare, destul de utila.
       Impulsul luminos va putea fi actionat folosind comenzile accesibile din zona degetului de pe manerul de sustinere.
       Tehnologia avansata Propulse actioneaza prin incalzirea foliculului parului, focalizand energia luminoasa la radacina pentru a opri ciclul de crestere. 
       Acesta are un acumulator reincarcabil cu o durata de functionare de pana la 1 ora. Incarcarea acestuia dureaza cam aproximativ 2-3 ore.

Recomandare:

 
           Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

       
          Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

           Vezi parerile celorlalte posesoare care deja au testat acest produs citind sectiunea comentarii de aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)