Samsung Galaxy J1 telefon mobil ieftin de la eMag

       Samsung Galaxy J1 este o alegere interesanta ca pret si performante daca esti in cautarea unui telefon mobil disponibil la un pret accesibil. Imi place sa cred ca piata telefoanelor nu se rezuma doar la modele cu ecrane din ce in ce mai mari, Samsung Galaxy J1 fiind un bun exemplu in acest sens, un telefon care va incapea in buzunarul tau fara nicio problema.
       Arata foarte bine si la design fiind realizat dintr-un policarbonat rezistent ce nu retine urme de amprenta fiind incadrat ca pret in randul telefoanelor mid range.
       Ecranul destul de generos are o diagonala de 4.3 inchi cu rezolutie de 480 x 800 pixeli, perfect pentru navigare internet, retele sociale sau chiar si jocuri. 
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Dual Core tactat la frecventa 1.2 Ghz, memoria RAM de 512 Mb si spatiul de stocare de 4 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 128 Gb.  Camera foto principala are un senzor de 5 Mp iar cea secundara 2 Mp. 
       Sta bine si din punct de vedere al conectivitatii suportand retele internet prin Wi-Fi, GPS si transfer fisiere prin bluetooth. 
       Acumulatorul de capacitate mare 1500 mAh iti va oferi o autonomie de functionare de pana la 24 de ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)